نمایندگی فروش پایه فنس

قیمت توری قیمت رابیتس قیمت انواع مفتول قیمت لوله گالوانیزه گرم و سرد قیمت پشم شیشه قیمت فنس قیمت پایه فنس قیمت توری مرغی قیمت توری حصاری


آنچه درباره پایه فنس آهنی لازم است بدانید:

به احتمال زیاد با محوطه‌هایی که توسط سیم‌های خاردار، انواع و اقسام قفس‌ها و توری‌ها مانند توری مرغی، گابیون و حصاری محصور شده‌اند، مواجه شده‌اید. معمولا برای تعیین حریم بسیاری از زمین‌های شخصی، مناطق مرزی، امکان نظامی و پالایشگاه‌ها و مراکز نفتی از این حصارها استفاده می‌کنند. این سیم‌های خاردار و توری‌ها برای سرپا باقی ماندن نیاز به پایه‌های آهنی دارند. به این پایه‌های ‌آهننی در اصطلاح پایه فنس آهنی گفته می‌شود. در بازار ممکن است به پایه‌های فنس آهنی، پایه حصار نیز گفته شود. در ادامه ضمن معرفی پایه‌های فنس آهنی به بررسی مشخصات، کاربردها و روش‌ها نصب آنها می‌پردازیم.

فنس و کاربردهای آن چیست؟

فنس و پایه فنس یکی از تجهیزات حصار کشی است که از دیرباز نیاز آن به وجود آمد. از زمانی که ایجاد امنیت و حصارکشی در اطراف خانه ها، باغ ها و ساختمان ها و … یکی از نیازهای اولیه شد.

این تجهیزات در شکل ها و انواع و جنس های مختلفی تولید شدند,البته نه به شکل امروزی! قبل از هر چیزی مقاومت این محصولات بسیار اهمیت داشت.

بنابراین به مرور تلاش شد تا محصولاتی تولید شوند که در شرایط بد آب و هوایی بتوانند بالاترین طول عمر را دارا باشند.

در گذشته از بوته ها و شاخه های درختان برای ایجاد حصار استفاده می شد، به مرور با رشد تکنولوژی تجهیزاتی به شکل فنس های امروزی شکل گرفت و مدام تلاش شد تا جنس آن ها از مواد مقاوم تری باشد. پایه ها و فنس های گالوانیزه امروزه بهترین نوع این دسته از محصولات هستند.

پایه های فنس و انواع آن ها

پایه فنس یکی از متداول ترین ابزارها برای حصار کشی با استفاده از توری حصاری ، سیم خاردار و .. است. این پایه ها و تجهیزات مرتبط با آن ها دارای انواع متنوعی بوده و بر اساس نوع نیاز از آن ها استفاده می شود.

برای مثال می توان به انواع قوطی، نبشی، لوله و پروفیل و .. اشاره نمود. این پایه ها برخی از جنس آهن و برخی نیز از گالوانیزه ساخته می شوند. مقاومت نوع دوم در رطوبت بالا باعث می شود تا از آن ها بیشتر استفاده شود.

پایه حصار یا همان پایه های فنس بر اساس نوع کاربرد در کارخانه های مختلف به شکل های خاصی طراحی و تولید می شوند. از آن جایی که عمر مفید این محصولات از اهمیت ویژه ای برخوردار است، باید مواد اولیه از مرغوب ترین لوله ها انتخاب شود.

این محصولات به صورت دو شاخه و نیز تک شاخه تولید می شوند. برای این که به راحتی بتوان سیم های خاردار را بر روی این شاخ ها نصب کنیم، نیاز داریم تا روی آن ها سوراخ هایی از قبل تعبیه شده باشد.

در زمان تولید بر روی جفت شاخ ها 6 سوراخ ایجاد می شود. عمق این سوراخ ها معمولا شش میلیمتری است.برای این که از ورود آب به داخل پایه ها و زنگ زدگی آن ها جلوگیری به عمل آید، انتهای آن ها را جوش داده و مسدود می کنند.

انواع پایه فنس در بازار

معولا بر اساس جنس، شکل و نوع اتصالاتی که در آن ها برای نصب کاربرد دارد، شناسایی و دسته بندی می شوند. برای این منظور دسته بندی ها متفاوت است.

  • پایه فنس نبشی سبک

  • پایه فنس نبشی سنگین

  • پایه فنس لوله گالوانیزه سرد

  • پایه فنس لوله گالوانیزه گرم

  • پایه فنس لوله سیاه رنگ شده

  • پایه فنس لوله سیاه رنگ نشده

مشخصات پایه فنس

همان طور که بیان شد، جنس این محصولات از نوع فولاد رنگ شده و نیز گالوانیزه  هستند. این پایه ها در اندازه های  4 یا 1 و 1/4 ، 5 یا 1 و 1/2 اینچ ، 6  یا 2 اینچ وجود دارند. ارتفاع این تجهیزات بین یک و نیم تا سه متر ( 1.5 ، 2 ، 2.5 ، 3 متر ) تغییر می کند.

ویژگی های پایه های فنس گالوانیزه چیست؟

معمولا مهم ترین ویژگی این محصول مقاومت بسیار بالای آن در برابر شرایط بد آب و هوایی است. از آن جایی که این محصول از ترکیب آهن، روی و .. ساخته شده است از لحاظ مقاومت بسیار بالا و در عین حال منعطف و تا حدودی شکل پذیر است.

از طرفی برای مقاومت در برابر رطوبت و افزایش طول عمر، بر روی آن ها عملیات گالوانیزاسیون انجام می گیرد. بنابراین مقاومت در برابر رطوبت، خوردگی و زنگ زدگی از مزایای این محصولات است.

در زمان تولید این محصولات، لوله های ساخته شده از فلزات، خیلی با دقت تمیز می شوند. این کار برای این است که از عدم وجود مانع بر روی لوله ها مطمئن شویم.

بعد فرایند گالوانیزاسیون انجام داده می شود. وجود هر نوع مانعی باعث می شود تا این فرآیند ناقص انجام گیرد.

در ادامه با روش قوطه ور سازی گرم آن ها را در محلول فلاکس قرار می دهند. بعد در ادامه آن ها را در کورهای با دمای بالای و حدودا 120 درجه سانتی گراد قرار می دهند تا در ادامه برای قرار گرفتن در روی مذاب آماده شوند. سطح این محصولات در ادامه فرایند تولید بعد از این که از روی مذاب خارج شدند باید تمیز و آماده برای ادامه فرآیند شود. این کار با استفاده از بخار و هوا انجام می شود. برای سرد کردن محصول، لوله های گرما داده شده را در آب سرد قرار می دهند.

نحوه ی نصب پایه فنس برای حصارکشی ها

نحوه ی قرار دادن پایه ها در خاک بسیار مهم است. باید در فواصل مناسب و با عمق خوب به تعداد مورد نیاز چاله هایی را برای قرار دادن تیر حصار در خاک ایجاد کرد. عمق این چاله ها بر اساس جنس و نوع خاک تعیین می گردد. معمولا بهترین عمق بین چهل سانتیمتر تا یک متر مناسب خواهد بود. بهتر است فاصله بین این سوراخ ها بین دو تا سه متر باشد. بعد از این که محل دقیق و تعداد سوراخ ها مشخص شد، اقدام به کندن آن ها می کنیم.

بعد از قرار دادن پایه ها در محل مناسب بهتر است که اطراف آن ها با ملاتی که از قبل آماده شده است، پر شود. این ملات برای استحکام پایه حصار می باشد. بنابراین باید از قبل ماسه ، شن یا سیمان تهیه نمود و بتون تهیه شده را در داخل چاله ها و اطراف پایه های فنس ریخت.

برای حصارکشی می توان از انواع مختلف فنس، توری و .. برای این کار استفاده نمود. معمولا پایه های فنس از جنس گالوانیزه تولید و ساخته می شوند. اما اگر بخواهیم به زیبایی یا مقاومت آن ها در برابر خوردگی و زنگ زدگی اضافه کنیم می توان آن ها را رنگ کرد.

قبل از نصب پایه ها باید به نکات زیر دقت نمود. قبل از هر چیزی محوطه ی مورد نظر خود را مشخص می کنیم. برای دریافت مجوزهای لازم باید اقدام کنیم.

به این معنی که هر فردی نمی تواند در اطراف هر زمین یا جایی که می خواهد حصار بکشد و باید مجوزهای مربوطه را از سازمان های زیربط دریافت کند. در ادامه می بایست فواصل بین پایه ها را اندازه گیری کرده و جای آن ها را مشخص کنیم.

در نهایت در محل های تعیین شده بر اساس اندازه هایی که به آن ها اشاره شده، حفره هایی ایجاد می کنیم. بعد از کندن حفره ها پایه های فنس را در داخل حفره ها قرار می دهیم. در ادامه کار داخل حفره ها را برای ثابت ماندن فنس ها از ملاتی که از قبل آماده شده پر می کنیم.

پایه فنس آهنی یا پایه حصار چیست؟

به طور کلی اگر بخواهیم پایه‌ فنس آهنی را در یک جمله تعریف کنیم،‌ باید بگوییم: یک عضو عمودی است که برای نگهداری سیم‌های خاردار، توری‌ها و مش‌های فولادی که بنقش تعیین حریم برای یک محدوده مشخص از اراضی را دارند، استفاده می‌شود. حتی گاهی اوقات ممکن است حصارهایی که برای محدود کردن یک زمین استفاده می‌شود، از جنس چوب باشند. در این شرایط نیز می‌توان از پایه حصار برای نگهداری آنها استفاده نمود.

بنابراین معمولا یک سر پایه حصار در زمین قرار داده می‌شود و بدنه و سر دیگر آن در ارتباط با سیم خاردار یا توری‌های مورد نظر است. پایه فنس به معنی دقیق کلمه نقش ستون را ایفا می‌کند و اگر حضور نداشته باشد، معمولا فنس‌ها و سیم‌های خاردار سرپا و برقرار باقی نمی‌مانند.

تولیدکنندگان پایه‌های فنس، این محصول را از متریال‌های گوناگونی تولید می‌کنند و هر کدام از این مواد نیز دارای کاربری خاصی هستند. در ادامه در خصوص انواع متریال مورد استفاده برای تولید پایه فنس بیشتر بحث می‌کنیم. برای نصب پایه‌های فنس در زمین از دو روش می‌توان استفاده نمود.

در روش اول باید از ورق‌های فولادی در روی زمین استفاده نمود و پایه فنس‌ را به آن جوش نمود. به این ترتیب پایه به زمین متصل می‌شود. در روش دوم که اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته است، برای هر پایه یک پی با ابعاد و اندازه مشخص در زمین کنده می‌شود. سپس پایه داخل زمین قرار می‌گیرد. برای ثابت کرد پایه در دل زمین از برخی بولت‌های فیکس‌کننده که عمدتا میلگرد نیز هستند، استفاده می‌شود. بولت‌ها معمولا از طریق پیچ به پایه‌ها متصل می‌گردند.

برخی زمین‌ها که صرفا قصد تعیین محدوده را دارند، از پایه‌های فنس و توری استفاده می‌کنند. اما در اماکن حساس‌تر نظیر امکان نظامی، بر روی توری‌ها و پایه‌ فنس آهنی از سیم خاردار نیز استفاده می‌شود تا عبور از روی آن‌ها به راحتی امکان‌پذیر نباشد و ضریب امنیتی منطقه حفاظت شده کمی افزایش پیدا کند. در هر کدام از این موارد استفاده باید از نوع خاصی از پایه‌های فنس آهنی استفاده نمود که در ادامه بیشتر درباره این مسئله بحث خواهیم کرد.

در خصوص نوع قالب‌هایی که برای تولید پایه فنس استفاده می‌شود می‌توان به نبشی‌ها، قوطی پروفیل و لوله اشاره نمود. معمولا پایه‌های حصار را نمی‌توان خارج از سه شکلی که در اینجا نام بردیم، مشاهده کرد. معمولا پایه‌هایی که به شکل لوله تولید می‌شوند نیز کارایی بیشتری نسبت به دو نوع دیگر دارند. چراکه این نوع پایه‌ها استحکام بیشتری برای سازه به ارمغان می‌آورند. همچنین به دلیل ساختار متقارنی که معمولا پایه‌های حصار لوله‌ای دارند، در برابر شرایط جوی نامساعد نیز مقاومت بیشتری از خود نشان می‌دهند. از نظر قیمت پایه فنس آهنی نیز به دلیل ساختار لوله‌ای و توخالی آنها،‌ متریال کمتری برای تولید پایه استفاده می‌شود و به تبع آن قیمت تمام شده کمتری خواهند داشت.

پایه‌های حصار در چند مدل تولید می‌شوند؟

همان طور که اشاره کردیم، ممکن است از متریال‌های مختلفی برای تولید پایه فنس استفاده شود. به طور کلی می‌توان متریال مورد استفاده در تولید پایه حصار را در چهار دسته تقسیم‌بندی نمود. این چهار دسته عبارتند از:‌

1- پایه حصار چوبی

پایه‌های فنس چوبی در گذشته که دسترسی به فلزات تقریبا یک امر غیرممکن بود، استفاده می‌شد. اگر به فیلم‌هایی که تصویرگر جوامع گذشته اروپایی هستند، تصاویر زیادی از این نوه پایه‌ها که برای محصور کردن محوطه باغ‌ها و مزارع مورد استفاده قرار می‌گرفتند، قابل مشاهده است. امروز نیز شاید در برخی دهکده‌ها و روستاهای کوچک از این پایه‌ها استفاده شود. ولی آنچه مسلم است استفاده از این پایه‌های حصار چوبی تقریبا منسوخ شده‌است و اگر در برخی جاها مشاهده می‌شود، بیشتر جنبه تزئینی یا دکوری دارد و برای زیباسازی یک محوطه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مشکل اصلی پایه حصار چوبی که باعث شده‌است استفاده از آن بسیار کاهش پیدا کند، مسئله امنیت است. اساسا وقتی به دور محوطه‌ای حصار کشیده می‌شود، به این معنی است که قصد جلوگیری از ورد افراد متفرقه به آنجا را داریم. پایه‌های حصاری چوبی به راحتی می‌شکنند و عملا در انجام وظیفه حراست از یک محوطه ناکام هستند. مشکل دیگری که در استفاده از پایه‌های چوبی ممکن است برای ما به وجود بیاید، مسئله پوسیدن و خوردگی سریع چوب در فضای آزاد است که توسط برخی حشرات و مورچه‌ها و همچنین بارش باران این اتفاق می ‌افتد.

فنس‌های چوبی که در حال حاضر تولید می‌شوند، از چوب درختان کاج و صنوبر هستند و همان طور که گفته شد، جنبه تزئینی دارند. نکته جالب درباره این پایه‌ها آن است که علی رغم تمام مشکلاتی که در استفاده از آنها وجود دارد، باز هم قیمت تمام شده پایه حصار چوبی، از قیمت پایه فنس آهنی بیشتر است.

2- پایه فنس بتنی

همان طور که از نام این پایه فنس مشخص است، این پایه‌ها از جنس بتن تولید می‌شوند. وزن پایه‌های فنس بتنی بسیار بالاتر از سایر انواع پایه‌ها است. این مسئله هم مزایا و معایبی را برای این پایه‌ها به همراه دارد. نقطه مثبت وزن سنگین پایه‌ها آن است که امکان دزدیده شدن آنها توسط برخی افراد سودجو عملا به صفر میل می‌کند. اما وزن سنگین این پایه‌ها کار نصب و همچنین جابجایی آنها را مقداری مشکل می‌کند.

بتن مقاومت فشاری بسیار بالایی دارد اما همان طور که می‌دانید در برابر تنش‌های کششی و برشی ضعیف عمل می‌کند. برای جبران این نقیصه، داخل بتن‌ها تعدادی میلگرد قرار می‌دهند. معمولا برای پایه فنس بتنی، از سه میلگرد داخل بتن استفاده می‌شود.به این ترتیب مقاومت بتن در برابر تنش‌های کششی و برشی نیز تا حد بسیار خوبی افزایش پیدا می‌کند.

یک ویژگی مثبت دیگر در استفاده از پایه‌های بتنی، قابل استفاده بودن در انواع و اقسام شرایط آب و هوایی است. در حال حاضر در کشور ما استفاده از پایه‌های بتنی صرفا به باغ‌های انگور محدود است. اگر درختان انگور را مشاهده کرده باشید، باید نگهداری آنها باید حتما شاخه‌ها از جایی آویزان شوند. از پایه‌های بتنی می‌توان استفاده نمود و تاکستان‌ها بسیار خوب و جذابی ایجاد کرد.

نکته منفی درباره پایه‌های فنس بتنی آن‌ است که اولا اجرای آنها یک فرآیند زمان‌بر است و همچنین قیمت آنها در مقایسه با پایه فنس آهنی بسیار بیشتر است. به همین دلیل در بسیاری از پروژه‌ها اقبالی به استفاده از پایه‌های بتنی مشاهده نمی‌شود.

3- پایه فنس فلزی

دسته سوم پایه‌های حصار، از متریال‌های فلزی تولید می‌شوند. معمولا از آهن و گالوانیزه برای تولید پایه حصار فلزی استفاده می‌شود. این نوع پایه‌های فلزی از مقاومت بسیار خوبی برخودار هستند. نکته مثبت درباره پایه‌های فلزی آن است که به دلیل شکل‌پذیری مناسب متریال‌ها در هنگام تولید می‌توان پایه‌ها در پروفیل‌هایی با مقاطع گوناگون تولید نمود. پایه‌های فلزی عمر نسبتا طولانی دارند و در مقایسه با پایه‌های چوبی و بتنی، قیمت تمام شده کمتری دارند. شاید اصلی‌ترین دلیل استفاده فراوان از این پایه‌ها، همین مسئله قیمت تمام شده مقرون به صرفه آنها باشد.

پایه فنس آهنی در مقایسه پایه گالوانیزه ارزان‌تر است اما یک نقطه ضعف دارد. آهن در مقایسه با  گالوانیزه خیلی زودتر دچار فرسایش و زنگ زدگی می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌شود در مناطق مرطوب نظیر شهرهای ساحلی برای فنس‌کشی زمین‌ها از پایه حصار گالوانیزه‌ای استفاده کنید. ذکر یک نکته دیگر درباره پایه‌های حصار فلزی ضروری است. بسته به سفارش مشتری می‌توان پایه‌های فنس فلزی را با ضخامت‌ها و وزن‌های متفاوت تولید نمود.

پایه فنس آهنی از نظر شکل به چند دسته تقسیم می‌شود؟

به طور کلی، پایه فنس آهنی به سه شکل مختلف تولید می‌شود. اشکال مختلف پایه‌های فنس آهنی نیز ناشی از تفاوت کاربری‌هایی است که از آنها انتظار داریم. این اشکال به صورت زیر تعریف می‌شوند:

1- پایه فنس آهنی ساده

پایه‌ حصار آهنی ساده عمدتا به شکل لوله توخالی تولید می‌شوند و ظاهر یکپارچه‌ای دارند. برای جلوگیری از ورود آب باران و پرندگان به داخل این پایه‌ها، در قسمت بالایی آنه یک درپوش فلزی جوش داده می‌شود. اگر این درپوش وجود نداشته باشد، با ورود حجم زیاد آب به داخل لوله ممکن است فرآیند زنگ زدن آن خیلی سریع‌تر اتفاق بیفتد. این نوع پایه‌ها در سایزها و ابعاد مختلف تولید می‌شوند. در خصوص ارتفاع پایه‌های فنس آهنی آن چیزی که بیشتر از سایر ابعاد مرسوم است، تولید پایه‌های با ارتفاع در حدود سه متر است. البته این عدد بسته به سفارش مشتری می‌تواند تغییر کند. گاهی اوقات ممکن است برای افزایش پایداری این پایه‌ها در فرآیند تولید آنها از نبشی نیز استفاده نمود.

2- پایه فنس آهنی یک سر خم

اگر قرار باشد در حصارکشی محوطه مورد نظر از سیم خاردار نیز استفاده شود، پایه فنس آهنی ساده دیگر به کار نمی‌آید و باید به سراغ مدل‌های  یک سر خم یا دو سر خم پایه‌ها برویم. استفاده از سیم خاردار نیز بیشتر در اماکن نظامی و مناطق مرزی مورد استفاده قرار می‌گیرد.معمولا سیم خاردارهای سبک و معمولی را روی پایه حصار آهنی یک سر خم قرار می‌دهند.

3- پایه فنس آهنی دو سر خم

از پایه‌های فنس دو سر خم نیز برای نصب سیم خاردار روی فنس‌ها استفاده می‌شود. اما این پایه‌ها در مقایسه با پایه‌های یک سر خم امنیت بیشتری را برای ما به ارمغان می‌آورند. برو روی این تیرها می‌توان سیم خاردارهای سنگین را نیز به راحتی قرار داد چون قابلیت تحمل بار بیشتری نسبت به مدل یک سر خم دارند. برای مهار سیم خاردار روی پایه‌های یک سر خم نیاز به جوشکاری وجود دارد. در حالی که بر روی پایه فنس آهنی دو سر خم، بدون نیاز به هر گونه جوشکاری می‌توان سیم خاردار را مهار نمود.

برای حصارکشی یک محوطه چه مراحلی را باید پشت سر گذاشت؟

اولین و مهم‌ترین مرحله در حصارکشی یک محوطه انتخاب پایه فنس مناسب است. برای این منظور ابتدا باید در خصوص کاربری که از پایه فنس مورد انتظارتان است را به خوبی شناسایی کنید. اگر برای مسئله زیباسازی محیط قصد محوطه سازی دارید، باید به سراغ پایه‌های چوبی بروید. همچنین در مواردی که با امکان نظامی و مناطق مرزی مواجه هستید، بهترین گزینه پایه فنس آهنی دو سر خم است.

به هر ترتیب پس از آنکه متناسب با نیازتان نوع پایه مورد استفاده را تعیین کردید، باید به سراغ تعیین تعداد پایه‌های مورد نیاز بروید. برای این منظور لازم است ابتدا محیط محوطه مورد نظر خود را به دقت تعیین کنید. در نظر داشته باشید که معمولا فاصله بین هر دو پایه را بین دو الی سه متر در نظر می‌گیرند. به این ترتیب با یک محاسبه سر انگشتی قادر خواهید بود تعداد پایه‌های مورد نیاز خود را تشخیص دهید.

در ادامه باید اقدام به حفر چاله‌ها برای قرار دادن پایه‌های فنس داخل زمین کنید. معمولا چاله‌ها به عمق 20 سانتی‌متر حفر می‌شوند. پس از آن باید پایه‌ها را داخل زمین قرار دهید. برای محکم کردن پایه‌ها داخل زمین باید از ملات سیمان، ماسه و شن استفاده کنید تا پایه در زمین قرار بگیرد.

در مرحله بعدی باید حصار مورد نظر خود را نصب کنید. با توجه به کاربری مورد نیاز باید فنس یا توری مورد نظر خود را تهیه کنید. در انتها نیز اگر لازم باشد باید سیم خاردارها را روی پایه‌ها سوار کنید. سیم‌خاردارها در دو نوع ساده و حلقوی تولید می‌شوند. سیم‌های خاردار حلقوی بسیار سنگین هستند و معمولا صرفا کاربرد نظامی دارند.

کلام پایانی

گروه تولید ایران توری با بهره‌گیری از تیم کارشناسان ماهر و باتجربه همچنین استفاده از ماشین‌آلات روز دنیا اقدام به تولید محصولات متنوعی از جمله توری، سیم خاردار، پایه فنس آهنی و … می‌کند. شما عزیزان می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پایه فنس آهنی و قیمت این محصول با کارشناسان واحد پشتیبانی و مشاوره ایران توری تماس حاصل نمایید. همکاران ما در اسرع وقت تمام جزئیات لازم در خصوص  پایه‌های فنس آهنی را در اختیار شما می‌گذارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − سیزده =