برگه پیدا نشد – ایران توری https://irantoori.com تولید کننده توری حصاری توری گابیون Sun, 14 Mar 2021 13:14:37 +0000 fa-IR hourly 1 https://irantoori.com/wp-content/uploads/2021/01/cropped-favicon-irantoori-100x100.png برگه پیدا نشد – ایران توری https://irantoori.com 32 32 مفتول گالوانیزه https://irantoori.com/1399/12/23/%d9%85%d9%81%d8%aa%d9%88%d9%84-%da%af%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%b2%d9%87/ https://irantoori.com/1399/12/23/%d9%85%d9%81%d8%aa%d9%88%d9%84-%da%af%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%b2%d9%87/#respond Sat, 13 Mar 2021 13:26:50 +0000 https://irantoori.com/?p=2056 هنگام خرید مفتول گالوانیزه چه نکاتی را باید بدانید: سیم مفتول در چهار نوع سیم مفتول گالوانیزه، سیاه، سفید و استیل تولید ... ادامه مطلب

The post مفتول گالوانیزه appeared first on ایران توری.

]]>
هنگام خرید مفتول گالوانیزه چه نکاتی را باید بدانید:

سیم مفتول در چهار نوع سیم مفتول گالوانیزه، سیاه، سفید و استیل تولید می‌شود. سیم گالوانیزه یک سیم همه‌کاره است که مراحل شیمیایی گالوانیزه را به‌طور کامل طی کرده است. سیم مفتول در هوای سرد یا در معرض رطوبت نباید زنگ بزند و همچنین علاوه بر زیبایی ظاهری باید دوام بالایی داشته باشد و از طول عمر بالایی برخوردار باشد. سیم گالوانیزه تمام این ویژگی‌ها را دارد و به دلیل استحکام کششی بین ۴۰ تا ۸۵ کیلوگرم بر میلی‌متر مربع، قیمت مناسب و کارایی بالا طرفداران بسیاری دارد.

ویژگی‌های سیم مفتول گالوانیزه

  • پیشگیری از زنگ زدگی

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های سیم مفتول گالوانیزه توانایی مقاومت در برابر زنگ‌زدگی است. فرآیند گالوانیزه، از فولاد در برابر اکسیداسیون محافظت می‌کند. این همان ویژگی است که طول عمر آن را افزایش می‌دهد و برای استفاده در فضای باز بسیار مناسب است. سیم‌های غیر گالوانیزه در معرض مداوم باران و هوای مرطوب خیلی زود دچار زنگ‌زدگی می‌شوند، اما سیم گالوانیزه با هرگونه شرایط آب و هوایی سازگار است، حتی اگر در شرایط مرطوب و نمکی نیز قرار بگیرد دچار تغییر نمی‌شود.

  • مقاوم در برابر آسیب

پوشش روی سیم، آن را سخت می‌کند در غیر این صورت مقاومت سیم کم خواهد شد و به‌راحتی برش داده می‌شود. پوشش روی یک لایه محافظ بین فولاد و دنیای خارج ایجاد می‌کند تا فولاد گالوانیزه در برابر ضربات مقاوم‌تر از فولاد ساده باشد.

  • مقاوم در برابر آتش

استفاده از سیم مفتول گالوانیزه در اماکن صنعتی که احتمال آتش‌سوزی در آنجا وجود دارد، بسیار مفید خواهد بود. هنگامی‌که سیم در معرض هوای بسیار داغ  قرار می‌گیرد، تا تقریباً 650 درجه سانتی‌گراد ذوب نمی‌شود. مقاومت پوشش روی در برابر ذوب شدن باعث می‌شود که فولاد داخل سیم به نقطه ذوب خود نرسد. درنتیجه، سیم فولادی گالوانیزه در اکثر آتش‌سوزی‌ها سالم و بدون تغییر می‌ماند.

کاربرد سیم گالوانیزه

سیم گالوانیزه به دلیل دوام بسیار بالا در بسیاری از صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد. با توجه به نیاز خود می‌توانید سیم مفتول را باضخامت متفاوت انتخاب کنید. از کاربرد مفتول گالوانیزه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

  • بالا بردن امنیت خانه

ازآنجاکه سیم مفتول گالوانیزه بسیار محکم است، به‌راحتی می‌توانید از آن برای حفاظ در اطراف خانه یا ملک خود استفاده کنید. برش سیم به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد و به‌عنوان یک بازدارنده مؤثر برای سارقان و حتی حیوانات وحشی قابل‌استفاده است.

 

  • محافظ پنجره

ازآنجاکه پوشش روی باعث می‌شود سیم‌ها در برابر خوردگی مقاوم باشند، می‌توانید در انواع آب‌وهوا از سیم‌ها استفاده کنید. ایمن نگه داشتن خانه با سیم مفتول گالوانیزه بسیار آسان است. این سیم‌ها درعین‌حال که نرم و انعطاف‌پذیر هستند، به‌راحتی نصب می‌شوند.

 

  • حصار اراضی

این نوع سیم‌ها به دلیل درخششی که دارند به‌راحتی قابل‌شناسایی هستند و کشاورزان از آن برای حفاظت از اراضی به‌عنوان حصار استفاده می‌کنند. معمولاً در صنعت مرغداری و کشاورزی از سیم مفتول 3 /0 و 5/0 میلی‌متر برای حصارکشی استفاده می‌شود و ضخامت‌های بالاتر بیشتر برای تولید سیم خاردار و فنس استفاده می‌شود. همچنین در صنعت ساخت‌وساز برای آرماتوربندی از این مفتول به سایز 5/1میلی‌متر استفاده می‎شود. در صنعت الکترونیک نیز در ساخت دسته سیم این مفتول قابل استفاده است. این محصول در ساخت قفس حیوانات، خطوط انتقال قدرت، گل‌فروشی‌ها و ساخت لوستر و آباژور، تابلوهای برق و لوله‌ها نیز کاربرد دارد.

فرآیند گالوانیزه کردن سیم مفتول

گالوانیزه سازی یک امتیاز محسوب می‌شود و سیم را بادوام و مقاوم‌تر می‌کند و احتمال شکسته شدن  آنها را در مقابل فشار به‌طور قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. گالوانیزه سازی فرایندی است که در آن برای محافظت از فولاد در برابر شرایط محیطی از یک مانع مانند روی استفاده می‌شود. البته کیفیت روی مورد استفاده در این مرحله نیز بسیار مهم است، با استفاده از روی با کیفیت بالا، سیم مفتول برای سال‌های طولانی مقاوم و قابل‌استفاده خواهد بود. علاوه بر این، از پوشش PVC نیز بر روی سیم می‌توان استفاده کرد. این ماده مقاومت سیم‌ها را چندین برابر می‌کند. البته سیم روکش البته قیمت سیم روکش پی وی سی و قیمت مفتول گالوانیزه متفاوت است. پوشش پی وی سی سبز رنگ است و برای حصار باغ مناسب است.

فرایند گالوانیزه کردن سیم مفتول به دو صورت انجام می‌شود:

  • نورد سرد

در روش سرد، پس از تمیز کردن مفتول، روی از طریق الکترولیز بر روی سیم قرار می‌گیرد. با این روش ضخامت روی کم خواهد بود، درنتیجه در محیط‌های مرطوب سیم مفتول مقاومت کمتری خواهد داشت.

  • نورد گرم

در روش گرم، مفتول در معرض حرارت قرار می‌گیرد تا کربن اضافی خود را از دست بدهد و به حد کافی برسد. بعد از کم شدن کربن، مفتول در مایع روی ذوب شده ۸۰۰  تا ۹۰۰ درجه فارنهایت غوطه‌ور می‌شود و لایه روی به‌عنوان ماده ضدزنگ به سطح عناصر فولادی چسبیده می‌شود. پس از عبور مفتول از مایع مذاب، روی با اکسیژن هوا واکنش نشان داده و در برابر زنگ‌زدگی محافظت می‌شود. سپس عمل خنک‌کننده توسط سیستم خنک‌کننده انجام می‌شود و سیم به‌صورت معمولی، پروانه‌ای و افقی جمع می‌شود. پس از مدتی که روی در معرض هوا قرار بگیرد به رنگ خاکستری تیره در می‎آید، به همین دلیل از کرومات سفید یا لاک بر روی آن استفاده می‎کنند تا درخشش بیشتری داشته باشد. اگرچه استفاده از کرومات سفید نسبت به نیکل کروم دوام کمتری دارد، اما با ایجاد یک لایه نازک از خوردگی جلوگیری می‎کند و البته بسیار مقرون‎به‎صرفه است.

ویژگی‌های سیم مفتول گرم:

  • زمانی که مفتول کربن را از دست می‌دهد، نرم‌تر شده و انعطاف‌پذیری بیشتری پیدا می‌کند.
  • این مفتول به دلیل مقاومت بالا، در هر شرایط آب و هوایی کارایی دارد و قابل استفاده است، به‌طور متوسط این مفتول حدود ۷۰ سال دوام خواهد داشت.
  • با اضافه کردن آلومینیوم می‌توانید مقاومت خوردگی این سیم مفتول را بالا برد.
  • وزن سیم گالوانیزه یا ضخامت پوشش روی با در نظر گرفتن متوسط عمر سیم، نوع و محیطی که سیم باید استفاده شود، تعیین می‌شود.
  • این نوع از سیم مفتول دارای سطح صاف و صیقلی است.
  • گالوانیزه گرم علاوه بر سیم مفتول، بر روی ورق‎های پیش‎ساخته نیز قابلیت اجرا دارد.
  • معمولا گالوانیزه گرم نصب راحت‎تری دارد و جابجایی آن نیز چندان دشوار نخواهد بود.
  • سیم مفتول نرم بیشتر برای تهیه سیم خاردار استفاده می‌شود.

سیم مفتول چینی یا ایرانی

از میان کشورهای تولیدکننده سیم مفتول می‌توان به کشور چین اشاره کرد. سیم مفتول‌های ساخت کشور چین از مقاومت کمتری در برابر زنگ زدگی برخوردار هستند، اما نرم بودن و یک دست بودن وزن کلاف‌ها باعث شده است در پروژه‌های مختلفی قابل‌استفاده باشد. معمولاً از نوع مفتول چینی برای اسکوپ کردن سنگ‌های گرافیت بیشتر استفاده می‌شود.

کارخانه‌ تولید مفتول گالوانیزه بسیاری در ایران مشغول به فعالیت هستند که به تولید سیم مفتول به روش گرم و سرد پرداخته‌اند و محصولات متنوعی را با سیم مفتول طراحی و به فروش می‌رسانند. سیم مفتول‌های ایرانی در برابر زنگ‌زدگی و رطوبت کیفیت بالاتری دارند و در مقایسه با محصولات وارداتی مقرون‌به‌صرفه هستند، اما ایرادی که در محصول ایرانی دیده می‌شود این است که وزن هر متر سیم مفتول گالوانیزه و کلاف‌ها با یکدیگر متفاوت است و قطر سیم‌ها یکسان نیست، همچنین انعطاف‌پذیری کمتری نسبت به محصول چینی دارد.

انواع سیم گالوانیزه بر اساس جنس، ضخامت و کاربرد

  • انواع سیم گالوانیزه بر اساس کاربرد

از تقسیم‌بندی سیم مفتول می‌توان به سیم رابیتس بندی و اسکوپ اشاره کرد. معمولاً سیم‌های اسکوپ با ضخامت ۱.۵ میلی‌متر تولید و بیشتر در سنگ گرانیت استفاده می‌شود و سیم رابیتس بندی همان‌طور که از نامش پیداست، برای بستن رابیتس استفاده می‌شود. سیم رابیتس بندی که با ضخامت ۱.۲ میلی‌متر قابل تهیه است، در دو جنس نرم و سخت و در دو روش گرم و سرد تولید می‌شود.

 

  • انواع سیم گالوانیزه بر اساس جنس

مفتول‌ها ازنظر مقدار کربن نیز به دو نوع کربن بالا، سخت و کربن پایین، نرم تقسیم می‌شوند. اگر سیم دارای کربن بالا باشد در برابر خوردگی مقاومت بالایی خواهد داشت و سیم مفتول نرم به دلیل کم بودن کربن دارای انعطاف بیشتری است.

  • انواع سیم گالوانیزه بر اساس ولتاژ

یک نوع دسته‌بندی دیگر برای انواع سیم مفتول در نظر گرفته شده است که برحسب ولتاژ است. برخی از سیم مفتول‌ها دارای ولتاژ  ۳۰۰ تا ۵۰۰ و برخی دیگر دارای ولتاژ ۴۵۰ تا ۷۵۰ ولت هستند و در نوع کلاس یک هادی و کلاس دو هادی نیمه افشان تقسیم‌بندی می‌شوند.

 

  • انواع سیم گالوانیزه بر اساس ضخامت

سیم مفتول گالوانیزه به دلیل سهولت در خرید شماره‌گذاری شده است و بر اساس شماره‌گذاری، ضخامت آنها را نیز مشخص شده است. شما می‌توانید این مفتول‌ها را از نوع گالوانیزه گرم ایرانی و نوع گالوانیزه سرد چینی در بسته بندی‌های 25 و 50 کیلوگرمی خریداری کنید.

سیم نمره ۱۰: دارای ضخامت ۳ میلی‌متر است.

سیم نمره ۱۲: دارای ضخامت 5/2 میلی‌متر است.

سیم نمره ۱۴: دارای ضخامت ۲ میلی‌متر است.

سیم نمره ۱۶: دارای ضخامت 5/1میلی‌متر است.

سیم نمره ۱۸: دارای ضخامت 2/1میلی‌‎متر است که این سیم، سیم رابیتس بندی یک از پرمصرف‌ترین سیم‌های مفتول گالوانیزه محسوب می‌شود.

سیم نمره ۲۰: دارای ضخامت 9/0میلی‌متر است که این سیم بعد از سیم رابیتس بندی از پرمصرف‌ترین سیم‌ها است.

سیم نمره ۲۲: دارای ضخامت 07/0میلی‌متر است و به دلیل ضخامت یکنواخت از اهمیت بسزایی برخوردار است.

سیم نمره ۲۳: دارای ضخامت 06/0میلی‌متر است.

سیم نمره ۲۴ : دارای ضخامت 0/55 تا 0/56 میلی‌متر است.

سیم نمره ۲۵: دارای ضخامت حدود 5/0میلی‌متر است.

سیم نمره ۲۶: دارای ضخامت حدود 48/0 میلی‌متر است.

جدول وزن انواع سیم گالوانیزه بر اساس قطر

با جدول وزن سیم مفتول گالوانیزه بیشتر آشنا شوید.

قطر مفتول میلی‌متر

وزن یک متر طول

گرم

قطر مفتول

میلی‌متر

وزن یک متر طول

گرم

2/1

9/8 6/3

0/80

5/1

9/13

4

7/98

2

7/24

5/4

0/125

2/2

9/29

5

0/154

5/2

6/38

6

0/222

7/2

0/45

8

9/394

3

5/55

10

0/617

عوامل موثر بر قیمت سیم مفتول گالوانیزه

ازآنجاکه سیم مفتول کارایی بسیاری دارد و محصولات مختلفی ازجمله فنس، توری، توری مرغی، توری مش، سیم خاردار، گابیون و رابیتس با آن تهیه می‌شود، قیمت یکسانی ندارد. این محصولات ازنظر وزن متفاوت بوده و دارای قیمت‌های متفاوتی هستند، آنچه در قیمت این محصولات تاثیرگذار است، نوع سیم مفتول به کار رفته است. اگر از سیم مفتول با ضخامت بالا استفاده شود، وزن سازه بالا می‌رود درنتیجه قیمت آن بیشتر خواهد داشت. همچنین قیمت مفتول گالوانیزه به کیفیت روی و آهن آن نیز بستگی دارد. نکته حائز اهمیت این است که معمولاً سیم‌هایی که به روش گرم تولید می‌شوند به دلیل ضخامت بیشتر فلز روی از قیمت بالاتری برخوردار هستند. کارخانه‌های تولیدکننده بسیاری وجود دارد که این محصولات را با توجه به نیاز شما، کاملاً سفارشی تولید می‌کنند. نسبت به سایر محصولات آهن آلات، قیمت سیم مفتول با توجه به مزیت‌هایی که دارد، قیمت چشمگیری ندارد و بسیار مقرون‌به‌صرفه است و می‌توانید در بسیاری از مراکز از این نوع سیم استفاده کنید.

نکات مهم هنگام خرید سیم مفتول گالوانیزه

کارخانه‌های زیادی هستند که سیم مفتول تولید می‌کنند. برای خرید این محصول باید با کارشناسان در این حوزه مشورت کنید تا یک خرید مطمئن انجام دهید. به دلیل تنوع در ضخامت، نوع جنس سخت و نرم باید یک انتخاب دقیق داشته باشید تا متناسب با نیاز خود خرید را انجام دهید. فروش مفتول گالوانیزه به‌صورت کلاف و شاخه‌ای است. هنگام خرید این محصول به جنس آن دقت زیادی داشته باشید، اگر قصد دارید آن را برای توری و فنس استفاده کنید، باید انعطاف پذیری بالایی داشته باشد. معمولاً یک سیم مفتول با کیفیت ظاهری شفاف، یک دست و بدون برآمدگی دارد. اگر در بازار سیم مفتول‌هایی را با قیمت‌های بسیار پایین مشاهده می‌کنید، به دلیل استفاده از مس است.

 سخن پایانی

سیم مفتول گالوانیزه با توجه به اینکه با انواع شرایط آب و هوایی سازگار است، کاربردهای متفاوتی دارد، از صنعت مرغداری و کشاورزی تا صنعت ساخت و ساز این محصول جایگاه ویژه‌ای دارد. در صنعت بسته‌بندی نیز به دلیل استحکام کششی بالا نیز این محصول می‌تواند بسیار کاربردی باشد. تنوع، یکی دیگر از مزیت‌هایی است که باعث شده است این محصول به اشکال مختلف و با قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه در دسترس قرار بگیرد. اگر قصد دارید از سیم مفتول بدون گالوانیزه استفاده کنید، باید طی سال هزینه‌های زیادی را برای تعویض آن نیز پرداخت کنید چراکه در مقابل رطوبت مقاوم نبوده و دچار خوردگی می‌شود. اما با کمی هزینه بیشتر و خرید مفتول گالوانیزه تا سال‌ها می‌توانید از این محصول در اماکن مختلف استفاده کنید، به دلیل این که این محصول با روی پوشانده شده است، دوام و طول عمر بالایی دارد.

The post مفتول گالوانیزه appeared first on ایران توری.

]]>
https://irantoori.com/1399/12/23/%d9%85%d9%81%d8%aa%d9%88%d9%84-%da%af%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%b2%d9%87/feed/ 0
توری حصاری با روکش pvc https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%ad%d8%b5%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%da%a9%d8%b4-pvc/ https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%ad%d8%b5%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%da%a9%d8%b4-pvc/#respond Sat, 13 Mar 2021 11:15:47 +0000 https://irantoori.com/?p=2012 چه نکاتی را درباره توری حصاری با روکش pvc لازم است بدانید؟ توری حصاری با روکش pvc، یک نوع مفتول گالوانیزه گرم ... ادامه مطلب

The post توری حصاری با روکش pvc appeared first on ایران توری.

]]>
چه نکاتی را درباره توری حصاری با روکش pvc لازم است بدانید؟

توری حصاری با روکش pvc، یک نوع مفتول گالوانیزه گرم یا سرد است که با فولادهای ضدزنگ ترکیب‌شده و توانسته محصولی با کیفیت بالا و دوام زیاد تولید کند. توری حصاری به آن دلیل که دارای روکشی از روی است در هر نوع شرایط آب‌وهوایی به‌خوبی عمل کرده و خوردگی و زنگ‌زدگی ندارد. به دلیل کیفیت و مرغوبیت بالایی که داشته، توانسته محبوبیت زیادی در بسیاری از نقاط جهان داشته باشد.

نوع دیگری از توری حصاری با روکش pvc از جنس فولادهای ضدزنگ تولید می‌شود و قیمت بالایی دارد و بیشتر در موارد خاص نظامی، سالن‌های ورزشی و غیره استفاده‌شده و از جنس گالوانیزه است و روکش آن از روی است. این نوع از توری‌های حصاری می‌توانند گزینه‌ای مناسب برای هر نوع شرایط آب‌وهوایی باشند.

تولید توری حصاری با روکش pvc  چگونه است؟

تولید توری حصاری با ۲ روش انجام می‌شود که عبارت‌اند از:

  • شیوه دستی

  • شیوه اتوماتیک

معمولاً این محصولات در ارتفاع ۱ تا ۳ نیم متری تولید شده و ضخامت سیم مفتول آن‌ها نیز معمولاً بین ۲ تا ۴ نیم سانتی‌متر است. البته ضخامتی که برای تولید این سیم‌ها وجود دارد بستگی زیادی به نظر مشتری و نیاز آن داشته و به همین دلیل می‌تواند از ۴ سانتی‌متر نیز بیشتر باشد. وزن توری حصاری بر قطر مفتول و اندازه چشمه، تأثیر بالایی دارد. درصورتی‌که اندازه چشمه کمتر باشد، وزن توری نیز کمتر شده و اگر قطر مفتول و اندازه چشمه بیشتر شود، وزن توری حصاری نیز بیشتر می‌شود.

برای استفاده از توری حصاری با روکش pvc  درصورتی‌که در مناطق مرطوب هستید، بهتر است از نوع گرم آن استفاده کنید، زیرا در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی مقاومت بیشتری دارد.

کاربرد توری حصاری با روکش pvc

به‌طورکلی توری حصاری کاربردهای زیادی دارد که این کاربردها عبارت‌اند از:

  • برای کاهش آلودگی صوتی و استفاده برای حصار صوتی

  • برای جلوگیری از ورود جمعیت‌ زیاد در یک مکان مشخص

  • ایجاد حریم خصوصی و امنیت‌ لازم در یک مکان

  • به‌عنوان جان‌پناه

  • ایجاد حصار موقت

  • ایجاد فضای محافظتی برای ورود حیوانات

  • استفاده به‌عنوان نشانه‌گذاری و ایجاد مرز بین زمین‌های مزروعی و باغ‌ها

  • ایجاد محدوده محیطی برای خزندگان، دوزیستان و غیره

  • حصارکشی استخر

  • مشخص کردن مرزهای زمینی

  • استفاده در اردوگاه‌های نظامی برای مشخص کردن مکان‌های پرخطر

  • از دیگر کاربردهای توری حصاری می‌توان به ترکیب آن با سیم‌خاردار اشاره داشت

  • توری چمنی و توری حصاری مصنوعی به دلیل شستشوی راحتی که دارند می‌توانند در اطراف ساختمان‌های مختلف به‌عنوان زیباسازی استفاده شوند

  • فنس و توری حصاری پیش‌ساخته با توجه به نوع کاربری که دارند، به‌صورت صنعتی یا مسکونی هستند که تفاوت زیادی ازنظر ظاهر داشته و می‌توان کاربردهای مختلفی برای آن‌ها در نظر داشت.

  • حصار دیوار ویلاها و خانه باغ‌ها

  • حصارکشی زمین‌های ورزشی و نظامی

  • زیباسازی محیط

روش بافت توری حصاری با روکش pvc

پنس‌ها یا توری‌های حصاری به چند روش تولید می‌شوند که عبارت‌اند از:

  • دوسر قلاب

  • سرپیچ

  • یک سر قلاب و دوسرپیچ

معمولاً بافت ۲ سرپیچ تولید بسیاری دارد، زیرا کاربرد آن بیشتر از نمونه‌های دیگر است و حمل‌ونقل ساده‌تری نسبت به انواع دیگر دارد.

روش تولید توری حصاری با روکش pvc

توری حصاری همان‌طور که در پاراگراف‌های قبلی گفته شد به ۲ روش دستی و اتوماتیک تولید می‌شود. در روش صنعتی و اتوماتیک برای شروع، مفتول گالوانیزه تهیه‌شده و با توجه به ضخامت آن که به نظر مشتری بستگی دارد، در بخش مربوطه دستگاه قرار گرفته و با انحنای مربوط، مفتول باز شده و به یکدیگر پیچ می‌خورند. درصورتی‌که نیاز باشد بر روی سیم مفتول، روکش قرار بگیرد از روکش pvc استفاده می‌کنند. در روش تولید توری حصاری، تمامی مراحل و روش‌ها صنعتی یا به روش نیمه اتوماتیک انجام می‌شود؛ یعنی هم با دست و هم با دستگاه اقدام به تولید توری می‌کنند.

معمولاً در این بخش، روی توری، روکش قرار گرفته که نیازی به رنگ کردن ندارد. بعدازاین مرحله، آن‌ها را توسط هوا خنک کرده و به مفتول وارد می‌کنند. زمانی که ردیف اول توری بافته شود یک مفتول اندازه خود توری به نقطه موردنظر پیچ داده‌شده که توسط یک دستگاه انجام می‌شود.

بخشی که مفتول‌ها به هم پیچ می‌خورند ابعاد چشمه توری تهیه‌شده هستند که همان قالب‌هایی لوزی شکل می‌باشند. ساختار توری حصاری توسط قالب‌های لوزی شکل تشکیل داده‌شده و تا زمان پایان یافتن رول مفتول این بافت ادامه پیدا می‌کند.

بعد از اتمام بافت یک ردیف مفتول، رشته دیگری از مفتول‌ها وارد دستگاه شده و با تکرار همین عملیات، توری حصاری به‌طور کامل بافته می‌شود. زمانی که مقدار موردنظر از این توری حصاری بافته شد آن‌ها را به بخش‌های مختلف تقسیم‌بندی کرده و به‌صورت رول آماده می‌کنند که این بسته‌های رولی بین ۳۰ تا ۲۰ متر هستند.

شیوه تولید توری حصاری با روکش pvc  به‌صورت دستی

در این روش مانند مراحل روش اتوماتیک، به‌جای این‌که تولید توری حصاری با دستگاه انجام شود به کمک یک یا چند نفر صورت می‌گیرد. در این روش کاربر با توجه به اهرم موتور الکتریکی، یک مفتول گالوانیزه را در قالب موردنظر می‌پیچد و زمانی که فرم گرفت و به شکل سینوسی درآمد، بین رژیم‌های دیگر می‌بافند. بعدازآنکه بافت تمام شد برای جلوگیری از باز شدن آن، بین بافت‌ها را مانند آرماتوربندی با یک پیچ‌گوشتی اریب می‌پیچند. بعدازآنکه میزان طول موردنظر بافته شد شخص آن‌ها را رول کرده و برای کار عرضه می‌کند.

مزایای توری حصاری

مزایای توری حصاری با روکش pvc بسیار زیاد است. این توری‌ها دارای دوام و مقاومت بالایی هستند و به همین دلیل در بسیاری از مواقع می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. این توری‌های حصاری به دلیل آن‌که توسط مفتول‌های گالوانیزه تولید شده‌اند مقاومت بالایی داشته و در هر نوع شرایط آب‌وهوایی قابلیت استفاده را دارند.

این محصولات با توجه به مقاومتی که دارند دارای امنیت بالا بوده و می‌توان در موارد خاص از آن‌ها استفاده کرد. محبوبیت توری حصاری در حیطه‌های صنعتی ساختمانی بسیار زیاد است؛ زیرا این توری‌ها حکم جلوگیری از ریزش مصالح ساختمان بر روی افراد را داشته و می‌توانند امنیت جانی آن‌ها را تضمین کنند.

از دیگر محبوبیت توری حصاری می‌توان در مراکز نظامی، مراکز ورزشی و اماکن صنعتی اشاره داشت. به علت پیشرفتی که در زندگی و جوامع بشری امروز ایجاد شده است، امنیت و نگهداری فضای زندگی و محل کار بسیار حائز اهمیت است و به همین دلیل افراد سعی می‌کنند روش‌های مختلفی را برای حفاظت و نگهداری این اماکن استفاده می‌کنند که توری حصاری با روکش PVC یکی از این روش‌ها است.

به‌طورکلی مزایای استفاده از توری حصاری عبارت‌اند از:

  • دوام و مقاومت بالای این محصول که در مقابل رطوبت و زنگ‌زدگی بسیار زیاد است و می‌تواند در برابر هر نوع آب‌وهوایی مقاومت نشان دهد.
  • امنیت بالای این توری‌ها کاملاً بالا بوده و به‌سختی می‌توان آن‌ها را برش داد.
  • قیمت ارزان: قیمت توری حصاری با روکش pvc با توجه به کاربرد زیادی که دارد بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

انواع توری حصاری

معمولاً توری‌های حصاری با توجه به جنسی که دارند به چند دسته تقسیم می‌شوند که عبارت‌اند از:

  • توری حصاری فولادی

به‌طورکلی، فولاد مقاومت بسیار زیادی در مقابل خورندگی ندارد و این نوع محصول توری حصاری را نمی‌توان در مناطقی که احتمال زنگ‌زدگی بالایی دارند به کار برد. مدت‌زمان و طول عمر مقاومت این توری‌ها ۱۵ تا ۲۰ سال است.

  • توری حصاری گالوانیزه

این نوع توری با جنس فولاد گالوانیزه است و مقاومت زیادی در برابر خوردگی دارد. به همین دلیل طول عمر بیشتری داشته و نوع فولادی آن نیز قیمت بالاتری دارد. ظاهر توری حصاری گالوانیزه بیشتر از انواع دیگر است و به همین دلیل کاربرد زیادی در مناطق مسکونی نیز دارد. اینتوری‌ها در هر شرایط آب‌وهوایی، قابلیت اجرا دارند.

  • توری حصاری گالوانیزه با روکش pvc

این نوع از توری‌های حصاری مقاومت بسیار بالایی نسبت به انواع خدیگر داشته و در هر نوع شرایط آب‌وهوایی قابلیت اجرا دارد. قیمت این نوع توری‌ها بیشتر از انواع دیگر است و به دلیل مقاومتی که دارد کاربردهای متنوعی نیز دارد.

ویژگی‌های توری حصاری با روکش pvc

در بعضی از مناطق نیاز است که حصارکشی‌های آن‌ها با متریال بسیار مناسبی انجام شود. معمولاً حصارکشی فضاهای باز کمی دشوار است، زیرا به علت وجود عوامل فرسایش، ممکن است به آن حصارها آسیب وارد شده و در گذر زمان از بین بروند. به همین دلیل توری‌های حصاری با روکش pvc از گزینه‌های بسیار عالی برای حصارکشی در مناطق و فضاهای باز هستند، زیرا این روکش‌ها دارای مقاومت بالا نسبت به هر نوع آب‌وهوا بوده و می‌توانند طول عمر بیشتری نسبت به انواع حصار توری داشته باشند.

تفاوت اصلی بین توری حصاری معمولی و توری حصاری با روکش pvc این است که نوع pvc دارای پلاستیک بوده و روکش آن از جنس گالوانیزه است. حصار توری معمولی از جنس گالوانیزه گرم بوده و زنگ نمی‌زند؛ اما در مکان‌هایی که میزان رطوبت بالایی دارد ممکن است دچار آسیب شود. درصورتی‌که حصار توری با روکش pvc علاوه بر مقاومت بالا کیفیت بیشتری داشته و می‌توان در هر مکانی از آن استفاده کرد.

کاربرد حصار توری با روکش pvc بیشتر از انواع مختلف دیگر است. از این روکش در فضاهایی با آب شور یا آب آهکی مانند استخر پرورش ماهی بسیار کرد. گاهی اوقات از این حصارها به‌عنوان محافظ کابل در زیر بستر دریاها و نواحی سیل خیز نیز استفاده‌شده که در مسیر سیلاب کاربرد بسیار زیادی دارد.

ضخامت مفتول‌های روکش pvc بین ۲ میل تا ۵ میلی‌متر است که می‌تواند با توجه به سفارش مشتری متغیر باشد. چشمه‌های این نوع توری‌ها در سایزهای پنج‌ونیم ۶ نیم هفت‌ونیم سانتی‌متر متغیر است. طول هر رول روکش pvc بین ۱۵ تا ۲۰ متر بوده و عرضه آن ۱۵۰، ۱۸۰ و ۲۰۰ سانتی‌متر است.

مسائل و نکات مهم در نگهداری حصار توری با روکش pvc

باید به‌صورت دوره‌ای میخ‌هایی که در فرورفتن پرچین‌ها، از آن‌ها استفاده‌شده چک کرد و درصورتی‌که تعویض لازم دارند آن‌ها را عوض کنیم. باید توجه داشته باشید هرچند ماه یک‌بار اقدام به تمیز کردن توری حصاری کرده تا هیچ‌گونه لکه و کثیفی بر روی آن‌ها نماند. گاهی اوقات باید هرچند سال یک‌بار اقدام به رنگ‌آمیزی توری حصاری کرده تا ظاهری تمیزتر داشته باشند.

برای جلوگیری از پوسیدگی آن‌ها می‌توانید از جلا دهنده استفاده کنید. درست است که توری‌ها مقاومت و دوام بالایی دارند؛ اما بازهم فرسایش آب‌وهوا باعث می‌شود که در برخی از شرایط از بین ‌رفته و بافت آنها اکسید شود؛ اما با کمک جلادهند می‌توانید از این موضوع جلوگیری کرده و یک روکش مناسب‌تری با استفاده از این مواد تولید کنید که در مقابل انواع آب‌وهوا، توری شما حفظ شود. معمولاً دوام و مقاومت فنس با توجه به جلادهنده‌ها افزایش پیدا کرده و باعث می‌شود شما مجبور به تهیه توری با حصار جدید نباشید.

سخن پایانی

توری حصاری با روکشpvc  دارای قابلیت‌های زیادی است. همان‌طور که در پاراگراف‌های قبلی گفته شد این نوع حصار کاربرد بسیار بالایی دارد. علت کاربرد بالای آن، مقاومت و امنیت زیادی است که دارد. این نوع حصارها توانسته‌اند در مراکزی مانند مراکز نظامی و صنعتی محبوبیت زیادی پیدا کنند. سایت ایران توری توانسته با ارائه بهترین حصار توری با روکش pvc، رضایت بیشتر مشتریان را به دست آورد. این سایت با ارائه خدماتی نظیر مشاوره رایگان می‌تواند خریدی با توجه به نیاز مشتریان فراهم کند. قیمت محصولات این سایت به دلیل حذف واسطه‌ها بسیار پایین‌تر از مراکز دیگر است. به همین دلیل خریداران می‌توانند قیمتی پایین‌تر از دیگر مراکز پرداخت کرده و محصولاتی با کیفیت بیشتری نیز خریداری کنند.

The post توری حصاری با روکش pvc appeared first on ایران توری.

]]>
https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%aa%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%ad%d8%b5%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%b1%d9%88%da%a9%d8%b4-pvc/feed/ 0
سیم خاردار خطی https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%ae%d8%b7%db%8c/ https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%ae%d8%b7%db%8c/#respond Sat, 13 Mar 2021 08:46:40 +0000 https://irantoori.com/?p=1973 سیم خاردار خطی اگر بخواهیم یکی از مهم ترین عناصر ساختمان سازی را نام ببریم، باید به سیم خاردار اشاره کنیم. سیم ... ادامه مطلب

The post سیم خاردار خطی appeared first on ایران توری.

]]>
سیم خاردار خطی

اگر بخواهیم یکی از مهم ترین عناصر ساختمان سازی را نام ببریم، باید به سیم خاردار اشاره کنیم. سیم های خاردار می توانند هشدار بزرگی برای تمام افرادی باشند که تصمیم به سرقت دارند. عمر استفاده از سیم های خاردار به بیش از صد سال پیش باز می گردد.

احتمالا اولین باری که از سیم های خاردار استفاده شد در طول جنگ جهانی اول بود. نیروهای متخاصم با استفاده از این سیم های خاردار، مکان امنی برای خود می ساختند تا از نفوذ دشمن در امان بمانند و هم چنین به نوعی محدوده ی مخصوص به خود را مشخص می کردند.

در حال حاضر از این سیم های خاردار برای مراقبت از منازل و ساختمان ها استفاده می شود. میزان آسیبی که ممکن است این نوع سیم های خاردار به افراد متجاوز به حریم منزل وارد کنند، بسیار بیشتر از منافعی است که احتمالا خود سرقت برای سارق داشته باشد.

اما همان طور که می دانید سیم های خاردار انواع و اقسامی دارند. کافیست این بار که از منزل خود خارج می شوید، به سر در منازل دقت کنید( البته بهتر است این کار را با دقت انجام دهید تا مبادا دیگران تصور کنند نیت بدی برای آن منزل دارید). احتمالا متوجه انواع و اقسام سیم های خاردار خواهید شد.

البته سیم های خارداری که برای منزل داخل شهر استفاده می شود ممکن است تفاوت زیادی با سیم های خاردار بیرون شهر داشته باشد. در ادامه ی این مطلب می خواهیم در مورد انواع سیم های خاردار صحبت کنیم و این کار را با توضیح سیم خاردار خطی آغاز خواهیم کرد. با ما همراه باشید و به اسکرول کردن این متن ادامه دهید.

سیم های خاردار خطی، همان تصور رایجی است که بیشتر ما از سیم خاردار داریم. این سیم های خاردار، از دو رشته سیم تشکیل شده اند که به هم تنیده شده اند. فاصله ی میان این دو رشته سیم بسیار کم است و به این ترتیب، هم مقاومت سیم خاردار افزایش پیدا می کند و هم این که امنیت را بالاتر می برد. این رشته سیم ها در فواصل مشخصی، تعدادی خار هم دارند که همان نقش امنیتی را بازی می کنند.

توضیحات بیشتر در مورد ساختار سیم های خادار خطی ( فنس)

همان طور که احتمالا می دانید سیم های خاردار خطی دو قسمت کلی دارند:

اول از همه رشته ی مرکزی و خطی آن

دوم خارهایی که در میان این رشته ی مرکزی وجود دارند

همان طور که گفتیم این رشته مرکزی، خود از دو رشته سیم در هم تنیده شده و گالوانیزه شده تشکیل شده است. بیشتر مواقع قطر این مفتول ها به اندازه دو میلی متر است اما در صورتی که بخواهیم مقاومت سیم خاردار را بیشتر کنیم، می توانیم قطر این سیم ها را به دو و نیم میلی متر نیز افزایش بدهیم.

اما سوال بعدی این جاست که خارهایی که از آن ها صحبت کردیم، معمولا به چه شیوه ای به رشته سیم مرکزی وصل می شوند؟ قبل از هر چیزی باید بدانید که نصب این خارهای میانی با استفاده از وسایل به روز و مدرن صورت می گیرد. بنابراین نمی توان به صورت دست آن ها را نصب نمود.

نکته ی بعدی این است که خارها هم توسط دو رشته سیم و به صورت چهارتایی به رشته سیم مرکزی وصل می شوند.

نصب این نوع سیم های خاردار خطی، کار سخت و پیچیده ای نیست اما به هر صورت نیازمند اطلاعات و دانش فنی کافی است.

جنس این نوع سیم خاردار خطی معمولا از گالوانیزه ی گرم است. البته باید بدانید که سیم های خاردار خطی هم خود به انواع و اقسامی تقسیم می شوند:

سیم خاردار سوزنی

سیم خاردار تبری (تیغی)

سیم خاردار خطی سوزنی یکی از محبوب ترین سیم های خاردار در میان ساختمان سازان است. اما بیشتر مواقع از این نوع سیم خاردار برای محافظت از مکان های نظامی و امنیتی استفاده می شود. هم چنین می توانید در زندان ها و فرودگاه ها نیز مشاهده کنید که به کرّات از این نوع سیم خاردار استفاده شده است.

قیمت سیم خاردار سوزنی و خطی

قیمت سیم خاردار سوزنی به نسبت دیگر روش های مراقبتی و امنیتی منزل بسیار به صرفه تر و ارزان تر است. دلیل محبوبیت سیم خاردار خطی نیز همین مسئله است. سیم خاردارهای سوزنی کاربردی و مفید هستند و در عین حال قیمت مناسبی هم دارند تا بتوانید در اندازه ها و مقیاس های بزرگ( مانند زندان و فرودگاه که گفتیم) از آن ها استفاده کنید.

سیم خاردار سوزنی همان طور که گفتیم سال های زیادی است که نقشی اساسی در مراقبت و امنیت ساختمان ها ایفاء می کند. اما نکته ی بسیار مهمی که وجود دارد این است که صرف نظر از برقراری امنیت برای ساختمان می توان کاربردها و مزایای دیگری هم برای سیم خاردار برشمرد؟

اجازه بدهید که اندکی جزئی تر به این مسئله بپردازیم

سیم خاردار خطی از ورود حیوانات بزرگ به داخل ساختمان جلوگیری می کند.

اگر احتمالا باغ یا ویلایی در خارج شهر دارید، هیچ چیز ضروری تر از این نیست که برای حصار دور آن از سیم خاردار خطی استفاده کنید. سیم خاردار خطی به خوبی از ورود حیوانات بزرگ به داخل باغ یا ساختمان جلوگیری می کند.

اگر باغ شما دارای محصول است، می تواند خوراک بسیار خوبی برای حیوانات بزرگ باشد. با کشیدن سیم خاردار خطی به دور باغ می توانید به سادگی جلوی این معضل را بگیرید.

اما حتی اگر باغ شما محصول هم نداشته باشد و یا این که فقط خانه ای در خارج از شهر دارید هم کشیدن سیم خاردار به دور آن کاملاً ضروری خواهد بود. متاسفانه بارها شاهد این بوده ایم که حیوانات وحشی به داخل خانه های بیرون شهر نفوذ می کنند و موجب رعب و وحشت اعضای خانه می شوند. با کشیدن حصار سیم خاردار خطی، از ورود ان ها به محوطه جلوگیری خواهید کرد.

 

 

سیم خاردار خطی ماندگاری بالایی دارد

سیم خاردار خطی همان طور که گفتیم از پیچانده شدن دو رشته سیم گالوانیزه ساخته شده است. هیچ باد و باران و طوفانی نمی تواند باعث خراب شدن این رشته سیم ها شود. بنابراین با خیال راحت می توانید از آن ها استفاده کنید.

حتی بمب و انفجارهای بزرگی که در طول جنگ رخ می داد هم باعث تخریب این سیم های خاردار خطی نشده است. این یکی از بهترین ویژگی هایی است که می توانید برای سیم های خاردار نام ببرید.

هم چنین به سختی آسیب می بینند و با یک بار هزینه کردن برای خرید آن ها می توانید با خیال آسوده تا سال های طولانی از آن ها استفاده کنید.

سیم خاردار خطی بسیار ارزان است

همان طور که اشاره کردیم، قیمت سیم خاردار خطی و سوزنی ارزان تر از دیگر روش های امنیتی ساختمان هاست. به همین خاطر در مراکزی که وسعت بسیار زیادی دارند ( مانند مناطق نظامی و زندان ها) از سیم خاردار خطی استفاده می شود.

سیم خاردار خطی در برابر تغییرات جوی بسیار مقاوم است.

یکی از مشکلاتی که سیستم های امنیتی قدیمی داشتند این بود که در برابر شرایط آب و هوایی مقاومت چندان بالایی نداشتند. به عنوان مثال شما می توانید به نرده های چوبی که به دور خانه و باغ ها می کشیدند، نگاهی کنید. این چوب ها با سرد شدن هوا طبله می کردند و ممکن است دچار تَرَک شوند. به همین خاطر است که چندان نقش امنیتی نخواهند داشت.

قیمت لحظه ای سیم خاردار خطی

متاسفانه قیمت سیم خاردار خطی نیز از تحولات قیمتی بازار در امان نمانده است و به طور مداوم در حال تغییر است. بنابراین اگر ساختمان ساز هستید و می خواهید سیم خاردار تهیه کنید، حتما باید از قیمت لحظه ای سیم خاردار اطلاع داشته باشید در غیر این صورت ممکن است متوجه تغییرات لحظه ای قیمت سیم خاردار خطی نشود.

وب سایت های زیادی هستند که به صورت آنلاین این قیمت را در اختیار شما قرار می دهند. بنابراین کار شما به عنوان ساختمان ساز برای دسترسی به قیمت لحظه ای سیم خاردار خطی بسیار ساده تر و راحت تر خواهد بود.

سیم خاردار برای دور باغ

همان طور که گفتیم یکی از رایج ترین کاربردهای استفاده از سیم خاردار خطی، استفاده از آن برای دور باغ است. سیم خاردارهایی که برای دور باغ استفاده می شود ممکن است تفاوت زیادی در جنس و نوع داشته باشند که در بالای همین پاراگراف به آن ها اشاره کرده ایم.

عموما از سیم خاردار خطی برای کشیدن دور باغ های استفاده می شود که دیوار ندارند. نکته ای که باید بدانید این است که برای باغ ها و ساختمان هایی که دیوار دارند از سیم خاردار حلقوی استفاده می شود که در مقالات بعدی به طور مفصل به آن خواهیم پرداخت.

سیم خاردار دست دوم

مثل هر چیز دیگری در صورتی که تمایل به خرید سیم خاردار دست دوم دارید، می توانید آن ها را از بازارهای مختلف به دست بیاورید. بازار آهن تهران مکان بسیار خوبی برای خرید سیم خاردار دست دوم است. این سیم های خاردار ممکن است برای پروژه های مختلفی استفاده شده باشند و حالا با اتمام پروژه دیگر نیازی به آن ها نبوده است.

به عنوان مثال ساختمان های نیمه کاره زیادی وجود دارند که برای حفظ امنیت آن ها به کشیدن سیم خاردار خطی به دور آن ها نیاز است. اما بعد از اتمام پروژه ها معمولا این سیم های خاردار بدون استفاده می مانند.

توصیه می کنیم برای خرید سیم خاردار دست دوم حتما به مسائل زیر دقت داشته باشید:

از عمر سیم خاردار مطمئن شوید. اگر مدت زیادی است که از سیم خاردار مورد نظر استفاده شده ، توصیه می کنیم به سراغ سیم های خاردار دیگری بروید.

هم چنین اطمینان حاصل نمایید که سیم خاردار مورد نظر از جنس خوبی بوده باشد. در صورتی که جنس سیم خاردار گالوانیزه باشد، می توانید به کیفیت آن نیز اطمینان داشته باشید حتی اگر که این سیم خاردار دست دوم باشد.

روش نصب سیم خاردار

اما یکی از اصلی ترین سوالاتی که در مورد سیم خاردار خطی وجود دارد این است که روش نصب سیم خاردار چگونه است؟ آیا می توان بدون کمک کارشناس این کار، سیم های خاردار را نصب کرد؟ در ادامه می خواهیم به این سوالات پاسخ بدهیم

بیشتر کسانی که سیم خاردار تهیه می کنند، این سوالات را ممکن است با خود مطرح کنند که چگونه می توان سیم خاردار را نصب کرد. برای این که پاسخ درستی به این عزیزان بدهیم باید بگوییم که شیوه ی نصب این سیم های خاردار بستگی زیادی به این دارد که از کدام نوع آن ها استفاده کرده اید. هم چنین بسیار مهم و اساسی است که این سیم های خاردار در چه نقطه ای نصب می شوند و مکان قرار گیری آن ها کجاست. نباید این نکات را دست کم بگیرید.

نکته ی بسیار مهم این است که گاهی مواقع استفاده ی نا به جا از سیم خاردار در محیطی نا مناسب باعث شده که خسارت های زیادی به محیط اطراف وارد شود. یادتان نرود که محیط زیست و حیواناتی که در آن زندگی می کنند، اولویت اول است و نباید ساخت و ساز خود را به گونه ای انجام دهیم که کوچک ترین آسیبی به آن ها وارد شود. بارها دیده ایم که با نصب غیر اصولی سیم خاردار در اطراف سازه، حیوانات زیادی در آن به دام افتاده اند. بنابراین بهتر است قبل از هر چیزی با یک کارشناس خبره در مورد این موضوع صحبت کنید.

نکته ی دیگری که باید مد نظر داشته باشید این است که بعد از انتخاب دقیق مکان قرارگیری سیم خاردار یا فنس، قدم بعدی این است که اندازه های دقیق سیم خاردار را مشخص کنید. بر اساس این اندازه ها می توانید سیم خاردار مورد نیاز خود را تهیه کنید.

هم چنین بعد از انجام این کار، باید جاهای مشخصی را تعیین کنید تا پایه ی سیم خاردار در آن جا قرار بگیرد. فاصله ی میان این پایه ها باید استاندارد باشد. این نکته را از یاد نبرید.

اولین نکته ای که در مورد نصب سیم خاردار باید در نظر داشته باشید این است که ارتفاع سیم خاردار باید چقدر باشد. بیشتر مواقع این ارتفاع بر اساس قابلیت انعطاف سیم خاردار سنجیده می شوند. حد استاندارد این ارتفاع معمولاً 30 سانتی متر خواهد بود. قدم بعدی این است که انتهای سیم خاردار را پیدا کنید و آن را باز نمایید و به اندازه ی ارتفاعی که مشخص کرده اید آن را بالا بکیشید.

البته به هیچ وجه نباید فراموش کنید که اصلی ترین مسئله در نصب فنس این است که از بست های با مقاومت بالا استفاده کنید. در صورتی که مقاومت و دوام این بست ها بالا نباشد، با هرگونه فشاری که به آن ها وارد شود از هم می پاشند و به این ترتیب کل پروسه را باید مجددا انجام دهید. بنابراین حتما دقت کنید که جنس بست مورد نظرتان خوب باشد.

در صورتی که سیم خاردار خطی شما کشی باشد، می توانید آن را تا جایی که کشش اجازه می دهد، بکشید. البته باز هم توصیه می کنیم که بیشتر از حد توان سیم، آن را نکشید چرا که ممکن است دچار پارگی و خرابی شود.

البته تمام مواردی که ذکر کردیم در مورد نصب سیم خاردار خطی بود. سیم خاردار های مختلف ممکن است روش نصب متفاوتی داشته باشند و شما به هیچ وجه نباید این مسئله را از یاد ببرید.

نکته ی مهم تر این جاست که برای نصب سیم خاردار نمی توانید خودتان به سادگی اقدام کنید. استفاده ی نادرست و نداشتن اطلاعات کافی در مورد نصب سیم خاردار ممکن است موجب بروز مشکلات زیادی شود. بارها دیده ایم که افراد غیر حرفه ای دست به نصب سیم خاردار زده اند و به همین خاطر، دچار آسیب های جسمی زیادی شده اند.

به همین دلیل، به هنگام نصب سیم خاردار خطی، حتما از وسایل محافظتی مانند دستکش ضخیم استفاده کنید.

بهترین راهکار این است که نصب سیم خاردار را به دست افراد کارشناس و خبره بسپارید.

فروش سیم خاردار در تهران

در حال حاضر فروشگاه های زیادی در تهران هستند که می توانید سیم خاردار خطی را از آن ها تهیه کنید اما باید در نظر داشته باشید که خرید سیم خاردار نیز مانند هر محصول دیگری نیازمند تحقیق و بررسی بیشتر است.

به عنوان مثال بازار آهن تهران همان طور که گفتیم، منبع خوبی برای خرید سیم خاردار خواهد بود. شما می توانید انواع و اقسام سیم خاردار را از این بازار بزرگ آهن خریداری نمایید.

اما در صورتی که به دنبال خریدی مطمئن هستید، ما برای شما پیشنهاد ویژه تری داریم:

وب سایت ایران توری، یکی از بهترین فروشگاه هایی است که می توانید سیم خاردار خود را تهیه کنید. ایران توری بیش از بیست سال است که در زمینه نصب انواع توری و سیم خاردار فعال می باشد و با حضور کارشناسان خبره ای که در اختیار دارد، می تواند شما را قدم به قدم در خرید و نصب سیم خاردار راهنمایی کند.

علاوه بر این، قیمت محصولات این فروشگاه بزرگ به نسبت دیگر جاهایی که محصولات مشابه ارائه می کنند، بسیار به صرفه تر و بهتر است. شما می توانید همین الان با کارشناسان مجموعه ی ایران توری تماس گرفته و تمام سوالات خود را در زمینه قیمت سیم خاردار، انواع سیم خاردار و فنس های مختلف مطرح کنید.

در نهایت این که امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد.

The post سیم خاردار خطی appeared first on ایران توری.

]]>
https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%ae%d8%b7%db%8c/feed/ 0
سیم خاردار حلقوی https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%ad%d9%84%d9%82%d9%88%db%8c/ https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%ad%d9%84%d9%82%d9%88%db%8c/#respond Sat, 13 Mar 2021 07:53:07 +0000 https://irantoori.com/?p=1963 سیم خاردار حلقوی ! ایست. صبر کنید. شما حق ورود به این منطقه را ندارید. سیم خاردار یکی از قدیمی ترین ابزار ... ادامه مطلب

The post سیم خاردار حلقوی appeared first on ایران توری.

]]>
سیم خاردار حلقوی

! ایست. صبر کنید. شما حق ورود به این منطقه را ندارید.

سیم خاردار یکی از قدیمی ترین ابزار محافظتی است که وجودش می تواند اهمیت حیاتی در تأمین امنیت یک منطقه داشته باشد. فرض کنید که زمینی دارید و می خواهید بدون اینکه نگران ورود متجاوزین باشید امنیتش را تضمین کنید. در چنین شرایطی وجود سیم های خاردار دور منطقه شخصی شما می تواند مزاحمین و حیوانات را دور نگه دارد. تیغ های رشته های فلزی محصور کننده محیط مورد نظر شما، می توانند آنقدر برای مزاحمین خطرناک باشند که از خیر ورود به منطقه بگذرند. چراکه اگر به درستی سیم خاردار را نصب کرده باشید، عبور از آن غیرممکن خواهد بود.

اختراع سیم خاردار به عنوان یکی از مهمترین ابزار امنیت محیطی به سال 1876 میلادی باز می گردد. زمانی که لوسین اسمیت و کنت اوهایو در آمریکا اولین رشته های فلزی مزین به تیغ های تیز را طراحی و به دنیا معرفی کردند.

رشته های فلزی سیم های خاردار از مفتول های گالوانیزه ساخته شده اند. مفتول هایی که طی فرآیند مخصوص ساخت این سیم ها، نقطه به نقطه تیز و برنده، یا به عبارت دقیقتر خاردار می شوند. سیم های خاردار گالوانیزه به دو صورت عمومی خطی و حلقوی در بازار وجود دارند.

شما می توانید برای موارد متعددی همچون حفاظت از انبارهای روباز، مزرعه و زمین های زراعی، املاک شخصی، گاوداری و مرغداری و غیره از این سیم ها نهایت استفاده را ببرید.

جدای از مبحث امنیت، استفاده از سیم های خاردار علاوه بر اینکه با قدرت مرزهای ملک شما را مشخص می کند، می تواند شکل زیباتری هم به آن بدهد.

در ادامه بیشتر در مورد انواع سیم خاردار، و به خصوص نوع سیم خاردار حلقوی صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

 

انواع سیم خاردار

سیم های خاردار همانطور که اشاره کردیم از مفتول های گالوانیزه ساخته می شوند. مفتول گالوانیزه یا همان مفتول سفید از گالوانیزه شدن مفتول های سیاه به دست می آید. گالوانیزه شدن در حقیقت فرآیندی است که طی آن مفتول مورد نظر در برابر اکسیدن شدن و یا زنگ زدگی مقاوم می شود تا برای استفاده طولانی مدت، بدون پوسیدگی در هر آب و هوایی آماده باشد. ازآنجایی که مفتول مورد استفاده در سیم خاردار گالوانیزه شده است، می توانید از دوام و استحکام آن در هر شرایطی اطمینان داشته باشید.

به قول معروف : هر منطقه را فقط یکبار سیم خارار می کشند.

سیم های خاردار از نظر جنس باهم تفاوت چندانی ندارند. یا بهتر است بگوییم که بیشتر آنها از نوع فلز یا مفتول گالوانیزه هستند. اما از نظر شکل می توان سیم خاردار را به دو کلی دسته تقسیم کرد.

هرکدام از این انواع سیم خاردار ویژگی و کاربرد های خاص خودشان را دارند. نمی توان گفت که سیم خاردار خطی به خوبی سیم خاردار حلقوی نیست. چون بنا به محیط و کابردی که برایش به سیم خاردار احتیاج دارید، هرکدام از این انواع می تواند مناسب کار شما باشد. در زیر با تمام جزئیات در مورد هر کدام از انواع سیم خاردار صحبت می کنیم.

سیم خاردار خطی

 

سیم های خاردار خطی در اغلب اوقات از مفتول های گالوانیزه گرم ساخته می شوند. مفتول گالوانیزه از طریق گالوانیزاسیون داغ مفتول سیاه حرارت دیده و روکش شده به دست می آید. مقاومت، خم پذیری و استحکام این نوع از مفتول بالا بوده و برای تولید سیم خاردار، توری مرغی و غیره گزینه کاملا مناسبی است. چراکه علاوه بر ویژگی های مورد اشاره، روکش آن باعث می شود تا سطحی صاف و نسبتا نرم داشته باشد. از طرف دیگر مفتول های گالوانیزه گرم جزو دسته مفتول های ارزان قیمت هستند که این امر باعث می شود سیم های خاردار خطی به صرفه باشند و برای خریدار نسبتا ارزان تمام شوند. از همین رو هم هست که هنوز سیم خاردار خطی طرفداران و مشتریان زیادی دارد. انتخاب کردن سیم خاردار خطی برای کسانی که نمی خواهند برای حصارکشی امنیتی محیطشان هزینه زیادی را متحمل شوند، گزینه بسیار خوبی است.

سیم خاردار خطی به طور کلی از دو رشته مفتول ساخته شده که هردو دور یک محور پیچیده می شوند و شکل نهایی خود را پیدا می کنند. بسته های سیم خاردار خطی اغلب بین 15 تا 20 کیلوگرم وزن خالص دارند که خریدار به طبع نیازش وزن مورد نظر را انتخاب می کند. کارخانه ها، پایگاه های نظامی، فرودگاه ها، زمین های شخصی و غیره مکان هایی هستند که می توانند با استفاده از حصار کشی سیم خاردار خطی امنیت محیطی خود را تأمین نمایند.

از جمله مهمترین ویژگی های سیم های خاردار خطی آسانی در نصب و جابه جایی آنهاست. علاوه بر آن این سیم های خاردار مقامت، استحکام و دوام خوبی هم دارند. مقاومت این سیم خاردار باعث می شود تا به راحتی جلو ورود مزاحمین را بگیرد و از طرفی انعطاف پذیری اش هم باعث می شود به سادگی داخل زمین نصب شود. ماده اصلی تولید این نوع از سیم خاردار فولاد سخت است. ضخامتش حدود 2 میلی متر است و سیم اصلی آن هم به تنهایی 3 میلی متر قطر دارد.

اغلب سیم های خاردار خطی به شکل سوزنی هستند. یعنی تیغه های بیرون زده عمودی با نوک تیز که در سرتاسر طول سیم خاردار، در زاویه های مختلف پخش شده اند. درهر گره این نوع سیم خاردار چهار تیغه سوزنی تیز قرار گرفته اند.

سیم خاردار حلقوی

و اما می رسیم به مبحث اصلی این مقاله، یعنی سیم خاردار حلقوی. سیم های خاردار حلقوی در اغلب اوقات از یک رشته سیم یا مفتول فولادی ساخته شده اند، که این رشته سخت فنر شده است تا آن حالت حلقوی را ایجاد کند.  از نظر ایمنی استفاده از سیم خاردار حلقوی به تناسب نیاز می تواند ایمنی بسیار بالاتری داشته باشد. چون با وجود این سیم، متجاوز فقط یک رشته خطی پیش روی خودش نمی بیند که بخواهد از آن عبور کند. بلکه با یک حجم طرف است. سیم خاردار خطی را می توان با ابزار مناسب به سادگی برید وعبور کرد، اما با بریدن چند نقطه از سیم خاردار حلقوی باز هم نمی توانید به سادگی از آن عبور کنید.

حالت سخت فنر شده این سیم خاردار باعث می شود تا مقاومت بسیار بالایی داشته باشد. سیم خاردار حلقوی می تواند تا 140 کیلوگرم بر میلیمتر مربع قدرت کشش و پایداری داشته باشد که خود این موضوع به تنهایی بیانگر حجم استحکام فوق العاده آن هست.

سیم های خاردار حلقوی از نظر نوع خارشان خود به دو دسته کلی دیگر تقسیم می شوند.

  • سیم خاردار حلقوی با خار سوزنی یا سیمی
  • سیم خاردار حلقوی با خار تبری یا لیزری

سیم خاردار حلقوی با خار سوزنی از یک مفتول گالوانیزه 3 میلی متری به عنوان محور تشکیل شده، و به دور آن دو رشته مفتول گالوانیزه دیگر پیچیده می شود. در سیم های خاردار حلقوی هم از مفتول با گالوانیزه گرم استفاده می شود تا مقاومت و دوام این سیم ها افزایش پیدا کند.

در نوع دوم سیم خاردار حلقوی، یعنی با خار تبری یا لیزری، باز هم رشته مفتول گالوانیزه شده به عنوان پایه و محور مورد استفاده قرار می گیرد. سیم خاردار حلقوی تبری ( به خاطر شکل تیغه هایش که شباهت به تبر دارد، به آن تبری می گویند) در میان تمام انواع سیم های خاردار کیفیت، قدرت و کارایی بهتری دارد. چراکه تیغه های برنده آن نه فقط در یک نقطه بلکه به صورت سطحی کار برش و محافظت را انجام می دهند. این نوع سیم خاردار مثل آن است که روی یک مفتول حلقوی چندین تیغ تیز و بُران کار گذشاته باشند که حتی لمس کردنشان هم می تواند ایحاد زخم و بریدگی کند. اما به همان نسبتی که کیفیت سیم خاردار حلقوی تبری بالاتر از بقیه انواع است، طبیعتا از نظر قیمتی هم نسبت به بقیه گران تر است. این نوع سیم خاردار هم با مفتول های گالوانیزه گرم تولید می شوند و در نتیجه در برابر تغییرات آب و هوایی، رطوبت و فشار استحکام بسیار خوبی دارند.

با یک حلقه از سیم خاردار حلقوی می توانید طولی بالغ بر 9 تا 13 متر را از نظر امنیتی پوشش دهید. همانطور که اشاره کردیم این سیم ها از نظر قدرت تأمین امنیت در رتبه بسیار بالایی قرار دارند و در اغلب پادگان ها و پایگاه های نظامی ترجیح می دهند از این نوع سیم خاردار استفاده کنند.

از نظر نصب هم باید بگوییم که مانند سیم خاردار خطی، نصب کردن سیم خاردار حلقوی هم آسان است. شما می توانید به سادگی خودتان آن را در محل مورد نظر نصب کنید، یا اگر مایل نیستید می توانید از متخصصان نصب در این زمینه کمک بگیرید. سیم های خاردار حلقوی را هم می توانید روی زمین نصب کنید، و هم روی بلندی و دیوار.

حتما تا کنون خودتان به این نتیجه رسیده اید که سیم خاردار حلقوی با خارهای تبری یا لیزری بهترین و با کیفیت ترین نوع سیم خاردار است.

قیمت سیم خاردار حلقوی

سیم خاردار حلقوی یا به اصطلاح Razor Wire  از مفتول های فنری گالوانیزه ای ساخته شده اند که از قطر 60 سانتی متر تا 100 سانتی متر آن در بازار موجود است. از این عدد 3 تا حدود 3.2 میلی متر قطر مفتول محوری گالوانیزه بوده و فاصله تیغ ها هم چیزی در حدود 5 الی 6 سانتی متر است.

کلاف های سیم خاردار حلقوی قطری معادل 60 تا 62 سانتی متر دارند و وزن آنها هم حدود 11 کیلوگرم است. شما می توانید با یک حلقه از سیم خاردار حلقوی 10 تا 12 متر طول را پوشش دهید.

این نوع سیم خاردار معمولا به شکل حلقه ای یا کلافی عرضه می شود و در سه مدل زیر در دسترس است:

سیم خاردار حلقوی با قطر 60 سانتی متر که چیزی در حدود 10 متر را پوشش می دهد

سیم خاردار حلقوی با قطر 90 سانتی متر که چیزی در حدود 15 متر را پوشش می دهد

سیم خاردار حلقوی با قطر 120 سانتی متر که چیزی در حدود 20 متر را پوشش می دهد

این نسبت ابعاد درمورد سیم های خاردار حلقوی با تیغ سوزنی و تبری یکسان است.

از آنجایی که سیم های خاردار از زیرمجموعه محصولا پایه فلز و آهن هستند، طبیعتا با تغییر قیمت آهن دچار نوسان قیمت می شوند. به علت وجود همین نوسانات قیمت سیم خاردار، نمی توان عدد دقیقی از قیمت این محصول ارائه داد چراکه به شکل روزانه در حال تغییر لست.

شما می توانید قیمت روز سیم خاردار حلقوی را از کارشناسان شرکت ایران توری بخواهید و برای دریافت اطلاعت بیشتر با آنها صحبت کنید.

شرکت ایران توری از سال 1378 در زمینه تولید انواع توری های فلزی مشغول به کار است و در این مدت تلاش کرده تا با به کارگیری تکنولوژی های روز، بهترین کیفیت محصولات را به مشتریان خود ارائه کند. این شرکت یکی از بهترین تولید کنندگان انواع توری های فلزی و سیم های خاردار است. ایران توری بهترین کیفیت را با مناسب ترین قیمت در دسترس مشتریان قرار می دهد.

مزیت های سیم خاردار حلقوی

سیم خاردار حلقوی بهترین نوع سیم خاردار موجود در جهان است. به ویژه نوع تبری یا لیزری آن.

از مزیت های ویژه این نوع از سیم خاردار :

  • وزن سبک

  • نصب آسان

  • جابه‌جایی راحت

  • ایمنی بالا

  • مقاومت فوق العاده

  • دوام بالا

  • تحمل فشار زیاد

  • استحکام مفتول

  • ضد زنگ بودن

شما می توانید سیم خاردار حلقوی مورد نظر خود را همین حالا از شرکت ایران توری تهیه کنید.

سیم خاردار حلقوی باغی

یکی از بیشترین موارد استفاده از سیم خاردار حلقوی در کنار پایگاه های نظامی، در باغ ها است. معمولا باغ به امنیت بیشتری نسبت به مزرعه نیاز دارد. به همین علت هم هست که اغلب مردم ترجیح می دهند به جای استفاده از سیم خاردار خطی، از سیم حلقوی برای امنیت باغشان استفاده کنند.

شما می توانید به سادگی از این سیم های فولادی سبک روی دیوار های باغتان استفاده کنید.

نصب سیم خاردار حلقوی

در ابتدا بهتر است بدانید که طبق آنچه در بالا به آن اشاره کردیم، شما می توانید سیم های خاردار حلقوی را هم روی زمین نصب کنید، و هم در ارتفاع. اما روش های اصولی و عمومی برای نصب سیم خاردار حلقوی به عبارت زیر است.

شما می توانید از تیرک های چوبی با پایه های سیمانی به عنوان پایه سیم خاردار استفاده کنید. اما بهتر است به جای تیرهای چوبی، در صورت امکان تیرهای فلزی به کار ببرید. سعی کنید زمین را در فاصله های 3 متری کنده و پایه های سیمانی را داخل آن قرار دهید.

یادتان باشد که سیم خاردار حلقوی را باید تحت کشش و فشار نصب کرد. پس برای متصل کردن سیم خاردار حتما تلاش کنید تا کمی آن را بکشید و فشار وارد کنید. سعی کنید تیرهای فلزی یا چوبی که در پایه سیمانی قرار داده اید اندکی به سمت بیرون کج باشند.

سیم خاردار را روی پایه ها از داخل و از طرفین با سیم هیای مفتول مهار کرده و محکم کنید. اگر مهار به درستی انجام نشود، اجرای شما مشکل دارد. اگر از تیرهای استاندارد استفاده کرده باشید، این تیرها سوراخ هایی دارند که به راحتی می توانید با رد کردن مفتول سیم را به آنها ببندید. ترجیح بر استفاده از این تیرهای ویژه است، اما اگر شرایط آن را نداشتید، تلاش کنید تا به محکم ترین شکل ممکن سیم خاردار را به تیرهای عادی خود ببندید. یادتان باشد که هر رشته از سیم خاردار باید 20 سانتی متر از رشته دیگر فاصله داشته باشد.

نصب سیم خاردار روی دیوار

اما برای نصب سیم خاردار حلقوی روی دیوار باید از روشی که کمی متفاوت است استفاده کنید. در هنگام نصب سیم خاردار حلقوی روی دیوار دیگر پایه های بلند فرو رفته در زمین در درسترس شما نیستند. پس باید از پایه های مخصوصی که برای نصب روی دیوار استفاده می شوند بهره بگیرید.

سعی کنید پایه هایی فلزی با طول مناسب انتخاب کنید و به شکلی محکم و استوار به بالای دیوار متصل نمایید. این پایه ها بر خلاف پایه های زمینی، ستونی نیستند، بلکه انگار شکسته اند و حالت V شکل دارند.

بعد از نصب پایه ها باید سیم خاردار حلقوی را بکشید و با وارد کردن فشار از لابه‌لای این پایه ها رد کنید و سپس با سیم مفتول محکم ببندید.

سخن آخر

سیم خاردار حلقوی مستحکم ترین و مقاوم ترین، و به صورت کلی بهترین نوع سیم خاردار موجود است. مخصوصا نوع تبری یا لیزری آن. این سیم خاردار سبک است، مقاومت بالا و سال ها دوام و پایداری دارد. اگر به دنبال امنیت بیشتر هستید، توصیه ما به شما استفاده از این نوع سیم خاردار است.

طبیعتا به نسبت کیفیت، قیمت سیم خاردار حلقوی هم کمی بالاتر از انواع دیگر سیم خاردار است. اما مهم است بدانید که اختلاف قیمت آن به اختلاف کیفیتش کاملا می ارزد و صرفه اقتصادی دارد.

این سیم خاردار را به راحتی می توانید خودتان نصب کنید یا در نصبش از نیروهای متخصص کمک بگیرید. این نوع سیم سبک بوده و جابه‌جا کردنش هم آسان است.

شما می توانید انواع سیم خاردار با کیفیت را از شرکت ایران توری تهیه نمایید.

The post سیم خاردار حلقوی appeared first on ایران توری.

]]>
https://irantoori.com/1399/12/23/%d8%b3%db%8c%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%ad%d9%84%d9%82%d9%88%db%8c/feed/ 0
لوله گالوانیزه گرم https://irantoori.com/1399/11/09/%d9%84%d9%88%d9%84%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%b2%d9%87-%da%af%d8%b1%d9%85/ https://irantoori.com/1399/11/09/%d9%84%d9%88%d9%84%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%b2%d9%87-%da%af%d8%b1%d9%85/#respond Thu, 28 Jan 2021 12:55:21 +0000 https://irantoori.com/?p=1803 The post لوله گالوانیزه گرم appeared first on ایران توری.

]]>

لوله گالوانیزه گرم

 

آشنایی با لوله گالوانیزه گرم و مزایای آن

خوردگی محصولات فلزی و فولادی یکی از مهم‌ترین مباحث مطرح شده در صنعت می‌باشد و تا امروز روش‌های متفاوت و مختلفی برای جلوگیری از خوردگی آهن‌آلات در صنعت به وجود آمده است. در همین راستا لوله گالوانیزه پا به عرصه صنعت گذاشته و در رفع مشکل خوردگی بسیار مؤثر می‌باشد؛ بنابراین در این مقاله از ایران توری در کنار شما هستیم تا شما را با لوله گالوانیزه گرم و مزایای آن آشنا کنیم؛ بنابراین با ما همراه باشید.

لوله گالوانیزه گرم چیست؟

لوله گالوانیزه گرم به لوله‌های فولادی یا لوله آهنی گفته می‌شود که عملیات آبکاری آن‌ها در دماهای بالا تا حدود ۴۲۰ درجه سانتی‌گراد آبکاری شده و به‌وسیله عنصر فلزی روی پوشش داده می‌شوند. به‌طور کلی لوله‌های گالوانیزه به دلیل مقاومت در برابر خوردگی، زنگ‌زدگی و اسیدها ازجمله پرکاربردترین لوله‌های مورد استفاده در صنعت بوده و پس از پایان عملیات آبکاری معمولاً دو سر ابتدایی و انتهایی لوله گالوانیزه رزوه می‌شوند.

آشنایی با تاریخچه مختصر گالوانیزاسیون

آهن و فولاد از زمان پیدایش زندگی انسان را راحت کرده‌اند به دلیل راحتی تولید، دوام و راحتی روش مونتاژ فولاد تقریباً همه‌جا بکار برده می‌شود بیشتر پیشرفت‌ها و ایجاد تکنولوژی‌ها با استفاده از فولاد به وجود می‌آید. خوردگی عامل بخش عمده‌ای از شکست و تخریب آهن و فولاد می‌باشد و جلوگیری از آن اهمیت زیادی دارد.

از زمانی که فلزات کشف شد و به‌عنوان یک ماده‌ی ساختمانی مورد نیاز بشر بود، انسان‌ها دائماً در جستجوی راه‌هایی برای بهبود طول عمر فلزات مورد استفاده و جلوگیری از خوردگی و آسیب آن‌ها بودند. در همین راستا یکی از پرکاربردترین تکنیک‌ها برای محافظت از فلزات، گالوانیزه سازی آن‌ها است. جالب است بدانید که در سال ۱۷۴۲، بود که یک شیمیدان معروف بنام ملوین کشف کرد که می‌توان با فرو بردن فولاد در روی مذاب آن را مقاوم‌تر نمود و در سال ۱۷۸۰، بود که یک فیزیکدان ایتالیایی، بنام لوئیجی گالوانی، مشاهده کرد که تماس بین دو فلز غیر مشابه منجر به یک جریان الکتریکی می‌شود، بنابراین با چنین کشفیاتی بود که خیلی زود صنعت گالوانیزاسیون پا به صنعت گذاشت. با گذشت زمان، درک گالوانیزه شدن به‌طور قابل توجهی بهبود یافت و تا سال ۱۸۵۰، بود که سالانه ۱۰ هزار تن روی توسط صنعت گالوانیزه انگلستان برای محافظت از آهن استفاده می‌شد.

در همین راستا جالب است بدانید که گالوانیزه به روش غوطه‌وری گرم نزدیک به ۱۵۰ سال است که کاربرد دارد و بیشترین رویی که در جهان تولید می‌شود جهت پوشش دهی مصرف می‌گردد.

قیمت لوله گالوانیزه گرم و سرد

آشنایی با ساختار لوله گالوانیزه

به‌طور کلی برای تولید لوله گالوانیزه از روکش روی بر روی لوله‌های فولادی استفاده می‌شود و معمولاً ضخامت این لایه‌ها در حدود ۱۵ میکرون است. البته باید در نظر داشت که این ضخامت می‌تواند با توجه به نوع کاربرد لوله متفاوت باشد. در این پوشش علاوه بر روی، از مقادیر مختلفی از فلزات آهن نیز استفاده می‌شود. جنس این محصول از فولاد نرم است و در مقایسه با لوله آهنی از مقاومت کم‌تری برخوردار می‌باشد. لوله‌های گالوانیزه نمونه‌ای از لوله‌های درزدار به شمار می‌روند و این متریال بر اساس روش تولید به دو دسته‌ی گرم و سرد و بر اساس وزن به انواع سبک، متوسط و سنگین تقسیم‌بندی می‌شوند که در ادامه این مقاله به بیان جزئیات بیش‌تر در مورد هر یک از آن‌ها می‌پردازیم.

اصول اولیه قبل از انجام گالوانیزاسیون

به‌طور کلی برای انجام این کار به دلیل اینکه فلز روی بتواند کاملاً به سطح فلز بچسبد و لایه‌ی محافظ را تشکیل بدهد باید سطح فلز کاملاً عاری از هر گونه آلودگی و ناخالصی بوده و کاملاً تمییز باشد؛ بنابراین و به همین منظور قبل از انجام عمل گالوانیزاسیون فلز مورد نظر را در محلول اسیدی مثل اسیدکلریدریک یا سولفوریک اسید همراه با حرکت لرزشی غوطه ور می‌کنند. به‌طور کلی این کار را جهت پاک‌کنندگی آلودگی‌ها و اضافات از سطح فلز انجام می‌دهند که معمولاً بعد از آن عملیات گالوانیزاسیون را می‌توان آغاز نمود.

تمام مراحل گالوانیزه کردن به ترتیب زیر انجام می‌شود:

۱. پاک‌سازی و چربی زدایی از سطح قطعه

۲. پاک‌سازی تمامی زنگ‌زدگی‌ها از سطح

۳. تمیز کردن و پاک‌سازی کامل قطعه

۴. غوطه‌ور کردن در محلول

۵. حرارت دادن اولیه قطعات

۶. شناور کردن در روی مذاب

۷. سرد کردن قطعه به‌وسیله آب

۸. بررسی و کنترل کیفیت محصول

۹. تمیز کردن روی بی‌کیفیت و معیوب از روی قطعه

۱۰. ذخیره و نگهداری در انبار

آشنایی با انواع روش‌های ایجاد لوله‌های گالوانیزه

به‌طور کلی لوله‌های گالوانیزه را بر اساس روش تولید می‌توان به دو دسته‌ی گرم و سرد دسته‌بندی کرد که در این بخش از ایران توری به معرفی هر یک می‌پردازیم.

لوله‌ گالوانیزه گرم

معمولاً در روش گالوانیزاسیون گرم، لوله‌ها را درون وان مذابی از فلز روی قرار داده و سطح این لوله‌ها با روی مذاب با دمای ۴۶۰ درجه پوشانده می‌شود. لازم به ذکر است که پس از آغشته کردن محصول به روی مذاب، این پوشش با اکسیژن و کربن واکنش می‌دهد و از آنجا که بین آهن و روی مذاب واکنش شیمیایی انجام می‌گیرد و چند لایه آهنی و روی در سطح آن ایجاد می‌شود، درنتیجه مقاومت آن در برابر خوردگی نیز بالا می‌رود. جالب است بدانید که طول عمر این نوع لوله‌ها بین ۲۵ تا ۳۰ سال بوده و ضخامت این لوله‌ها نیز در حدود ۴۰ تا ۱۲۰ میکرون متغیر می‌باشد.

این روش بیشتر برای محصولات آهنی که در فضای باز و خارجی قرار دارند کارا می‌باشد و طی این روش سطحی براق و منعکس کننده نور بر روی لوله‌ها ایجاد می‌شود. لازم به ذکر است که عمر مفید گالوانیزه گرم بین 25 الی 30 سال است.

لوله‌ گالوانیزه سرد

به‌طور کلی گالوانیزاسیون سرد باعث ایجاد روکشی مات بدون درخشندگی خاصی بر روی لوله گالوانیزه می‌شود. در این روش از رنگ روی توسط برس، غلتک، تفنگ پاششی و یا هر ابزار کارای دیگری استفاده کرده و سطح فلز را به‌وسیله آن پوشش می‌دهند. در کنار این روش رویه‌ای دیگر نیز در عملیات گالوانیزه سرد وجود دارد که با استفاده از روش الکتروگالوانیز اعمال شود. به‌طور کلی این روش بدین صورت می‌باشد که رنگ‌های غنی از روی، به دلیل وجود ترکیب اتصال دهنده، باعث می‌شوند روی به‌صورت مکانیکی به فولاد بپیوندد تا سطح محافظتی مؤثر به دست آید.

از آنجا که این لوله‌ها در دمای پایین‌تر نسبت به روش قبلی گالوانیزه می‌شوند. طول عمر مفید این لوله‌ها نیز در شرایط مختلف متفاوت می‌باشد که شامل:

استفاده در زیر خاک: حداکثر 4 سال

استفاده بر روی خاک: حداکثر 5 سال
استفاده بر سطح خاک (به‌طوری که نور خورشید بر آن بتابد): حداکثر 8 سال

قیمت لوله گالوانیزه گرم و سرد

بررسی و مقایسه بین روش گالوانیزه گرم و سرد

همان‌طور که در بخش معرفی روش‌های گالوانیزه اشاره کردیم، اگرچه گالوانیزه گرم و سرد هر دو دارای اهداف مشابهی هستند، اما روش کاربرد و عملکرد آن‌ها تفاوت چشمگیری باهم دارند. جالب است بدانید که در روش گالوانیزه سرد فلز معمولاً از سطح محافظتی خاصی در برابر گرمایش برخوردار نبوده و از طرفی از دوام و مقاومت لازم در برابر سایش و قابلیت محافظت کاتدی به‌مانند روش گالوانیزه گرم برخوردار نیست. همچنین لازم به ذکر است که گالوانیزه سرد برای استفاده سریع و مقرون به‌صرفه بر روی سازه‌ها و اجزای کوچک ایده آل می‌باشد در حالی که فرآیندهای غوطه‌وری گرم برای سازه‌های بزرگ‌تر و موارد صنعتی و گران‌تر استفاده می‌شود. مزیت‌های گالوانیزاسیون گرم نسبت به گالوانیزاسیون سرد استحکام بیشتر، هزینه کمتر و راحت‌تر بودن انجام آن است اما در گالوانیزاسیون گرم میزان فلز روی مصرفی آن نسبت به روش سرد بیشتر است. به‌طور کلی گالوانیزاسیون برای پوشش نسبت به سایر روش‌ها مانند رنگ‌آمیزی لوله‌ها، نیروی انسانی و هزینه کمتری می‌خواهد به همین دلیل دارای محبوبیت بیشتری نسبت به سایر روش‌ها است.

آشنایی با انواع لوله گالوانیزه بر اساس وزن

در حالت کلی انواع لوله گالوانیزه بر اساس جنس شامل موارد زیر است که به‌صورت:

۱. لوله گالوانیزه سبک

به‌طور کلی لوله‌های گالوانیزه را می‌توان بر اساس ضخامت و وزن خود دسته‌بندی کرد. در همین راستا جالب است بدانید که برای توصیف این لوله‌ها نمی‌توان از واژه سبک استفاده کرد زیرا امکان گیج شدن خریدار وجود دارد. به همین دلیل باید وزن و ضخامت دقیق این لوله‌ها محاسبه و درج شود.

۲. لوله گالوانیزه سنگین

نوع دیگری از لوله‌های گالوانیزه، لوله سنگین می‌باشد که وزن آن نسبت به نوع متوسط و سبک بالاتر بوده و طبیعتاً قیمت بیشتری نیز دارد. همچنین این لوله‌ها از مقاومت بیشتری نیز در برابر عوامل مختلف آسیب زننده برخوردار می‌باشند.

 

آشنایی با انواع لوله گالوانیزه بر اساس جنس

به‌طور کلی لوله‌ها معمولاً از جنس‌های مختلفی می‌باشند که این فلزها می‌توانند تحت عملیات گالوانیزاسیون قرار می‌گیرند و شامل:

۱. لوله گالوانیزه آهنی

لوله‌های گالوانیزه آهنی عموماً خاکستری رنگ بوده و به دو نوع متوسط و سبک تقسیم‌بندی می‌شود، به این مدل لوله معمولاً لوله با درز نیز گفته می‌شود، چراکه در آن‌ها درزها با استفاده از دستگاه مخصوص ایجاد می‌شود. این محصول در اندازه‌های شش متری در بازار قابل دسترسی می‌باشند.

۲. لوله گالوانیزه فولادی

لوله و اتصالات فولادی از یک نوع فلز به نام فولاد نرم ساخته می‌شود که در کانال‌های فاضلاب و سیستم‌های تهویه استفاده می‌شود و در برابر عواملی چون اسیدها، رطوبت و اکسیداسیون مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند.

مزایای استفاده از لوله‌های گالوانیزه گرم

به‌طور کلی لوله‌های گالوانیزه به روش گرم دارای مزایای مختلفی می‌باشند که ازجمله آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد که شامل:

پوشش گالوانیزه به روش گرم دارای عمر طولانی در برابر گرما و رطوبت بالا می‌باشد.

لوله‌های گالوانیزه قابل بازیافت هستند، بنابراین از لحاظ زیست‌محیطی به طبیعت آسیبی وارد نمی‌کنند.

قیمت تمام شده آن نسبت به لوله‌های گالوانیزه گرم ارزان‌تر می‌باشد.

روش گالوانیزاسیون گرم رویه‌ای است که می‌توان قطعات زیادتری را با هزینه و نیروی انسانی کمتر پوشش دهی دهد.

به دلیل وجود فلزات سنگین در آب که با آسیب رساندن به لوله‌های فولادی باعث ایجاد بیماری در انسان‌ها می‌شود؛ بنابراین استفاده از لوله گالوانیزه بهترین جایگزین برای جلوگیری از این موضوع است.

آشنایی با معایب لوله گالوانیزه

جدار داخلی این لوله‌ها پس از مدتی دچار رسوب می‌شوند.

این لوله‌ها قابلیت شکل‌پذیری مناسبی ندارند.

لوله‌های گالوانیزه وزن زیادی را دارا می‌باشند.

در صورتی که در روی کار و جلو دید نصب شوند، جلوه بصری زیبایی نخواهند داشت.

نصب و راه‌اندازی این لوله‌ها زمان‌بر می‌باشد.

کاربردهای لوله گالوانیزه گرم

به‌طور کلی لوله گالوانیزه گرم برای انتقال گاز زغال‌سنگ موجود در معادن و همچنین انتقال بخار مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین در گذشته از این لوله‌ها برای انتقال آب استفاده می‌شد، اما از آنجا که عمر این لوله‌ها محدود بوده است، پس از مدتی دچار زنگ زندگی می‌شدند، به همین دلیل در سال ۱۹۶۰ استفاده از لوله گالوانیزه برای انتقال آب ممنوع شد و این لوله‌ها دیگر کاربردی در این زمینه ندارند. همچنین انواع ورق گالوانیزه می‌تواند در هر بخشی اعم از صنعت، کشاورزی و پتروشیمی کاربرد خود را نشان دهد. از کاربرد دیگر لوله گالوانیزه استفاده از آن در تهویه بوده و همچنین در جمع‌آوری فاضلاب نیز از آن استفاده می‌شود. از کاربردهای دیگر آن می‌توان به انتقال سیالات یعنی همان آب و گاز به منازل و گلخانه‌ها اشاره کرد. هم‌چنین در ساخت دکل‌های مخابراتی و محافظت از کابل‌های برق از لوله گالوانیزه استفاده می‌شود. در کنار آن در بخش کشاورزی نیز برای انتقال آب به باغات و زمین‌های کشاورزی و هم‌چنین حصار کشی زمین‌ها استفاده می‌شود. درواقع در بخش کشاورزی گاهی برای تخلیه آب فاضلاب نیز از این لوله‌ها استفاده می‌شود؛ اما از طرفی دیگر این لوله‌ها دارای کاربردهای گسترده‌ای در صنعت ازجمله موارد زیر می‌باشند که به‌صورت:

از این لوله‌ها بیش‌تر در صنایع استفاده می‌شود، اما به‌کارگیری آن‌ها در فرآیند لوله‌کشی نیز صورت می‌گیرد.

از لوله‌های گالوانیزه برای تهویه ساختمان‌ها نیز استفاده می‌شود.

استفاده از لوله‌های گالوانیزه گرم در دکل‌های مخابراتی

استفاده در دکل‌های فشار قوی برق که تیرهای برق نیز با این روش در برابر پوسیدگی و مواد خورنده محافظت می‌شوند.

استفاده در گارد ریل جاده‌ها

سخن پایانی

همان‌طور که در این مقاله از ایران توری مطالعه کردید، لوله گالوانیزه را می‌توان یک لوله فلزی که سطح آن با فلز روی پوشانده شده است، تعریف کرد. به‌طور کلی این لوله‌ها همان لوله فولادی و آهنی هستند که طی عمل گالوازیناسیون یعنی همان ایجاد پوشش روی به لوله گالوانیزه تبدیل می‌شوند. لوله‌های گالوانیزه با توجه به نوع نیاز و محل استفاده‌ی آن، مورد استفاده قرار می‌گیرند و عناصری کاربردی به‌حساب می‌آیند.

The post لوله گالوانیزه گرم appeared first on ایران توری.

]]>
https://irantoori.com/1399/11/09/%d9%84%d9%88%d9%84%d9%87-%da%af%d8%a7%d9%84%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c%d8%b2%d9%87-%da%af%d8%b1%d9%85/feed/ 0